- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
1. Transgui-ból lépj ki,
2. menj aC:\Users\<usernév>\AppData\Local\Transmission Remote GUI
könyvtárba
3. nyisd meg atransgui.ini
-t, keresd meg, amit törölni akarsz a (fájl legvégén), töröld ki. Ha szükséges sorszámozd újra aFolder
x=..... értékeket
4. mentsd el.
5. Indítsd a GUI-t. -
vlevi
nagyúr
Használd a transmission remote gui programot (PC-n), illetve a Torrnado-t (androidon).
Mondjuk, én nem mozgatom át a letöltés után, ahelyett azt állítottam be, hogy a letöltés végéig .part kiterjesztést kapnak a fileok, így pl. a médialejátszó sem látja még, amíg készen nincs.De pl. a transmission remote gui-val az átmozgatás is nagyon könnyen megy.
-
Tonyk
veterán
Default letöltési mappa:
webes felületen itt:
Transmission remote GUI-ban itt:
Eszközök - Transmission beállítások - Letöltés fül - Letöltési könyvtár a távoli gépen
Adatok új helyre költöztetése utáni seed:
Átrakod a már letöltött adatot oda ahová szeretnéd (A könyvtár nevét ne változtasd meg!), a torrent filet betöltöd újra a TM-be, letöltési helynek az átmozgatott adat új helyét adod meg . Ekkor csinál egy ellenőrzést (1-2 perc), és elkezdi seedelni, nem tölti le újra.
-
k-dani
csendes tag
Nem biztos, hogy jól értem a kérdésedet. Az SMB az a sima Windows fájlmegosztás, amit Linux környezetben a Samba biztosít. A zenék eddig Windowsos gépen voltak, annak a mappáját osztottam meg, és a Raspberry-n futó zenelejátszónak (moode) azt adtam forrásként. Ez a Windowsos gép csak wifin csatlakozik a hálózatra. Vagy emiatt, vagy a heterogén hálózat miatt (van még egy kínai Amlogic S905 médialejátszó is a hálózaton, LibreELEC-el) a zenelejátszás időnként hosszú időre megakad. Épp ezért a zenéket is átköltöztetem a NAS-ra, ahol a filmeket eddig is tároltam. Itt meg a NAS sima mezei beépített megosztását használom. Filmnézésre szintén a Raspberry Pi 2-t használom, LibreELEC-el (egy másik tévére meg a kínai lejátszó van dugva), ami majdnem ugyanaz, mint az általad használt OSMC. Itt is simán megadtam a NAS megosztását a filmek forrásaként.
Egyébként az OpenWRT is Linux, ahogy a LibreELEC vagy az OSMC is. -
k-dani
csendes tag
Nekem is hasonló konfigurációm van (NAS520, SMB megosztás, RPi2 LibreELEC lejátszó) de nekem mennek szaggatás nélkül a dolgok (kivéve talán BD50 3D) 100Mbps vezetékes hálózaton. Esetleg az itt leírt SAMBA verziók inkompatibilitása okozhat problémát nálad? Mondjuk olyan nálam is van, hogy ha a vezeték nélküli Windowsos gépről (szintén SMB megosztással) akarok zenét lejátszani az RPi2-n (moode lejátszóval), akkor néha percekre megszakad a lejátszás, a vezetékes NAS-nál eddig nem tapasztaltam ilyet.
-
Mr Dini
addikt
Szuper! Akkor most pl a Midnight Commander, nano, vagy WinSCP segítségével hozd létre a /ffp/etc/exports fájlt és írd bele ezt:
/i-data/zyxel/sysvol 192.168.1.0/24(rw,async,no_root_squash,no_subtree_check,wdelay,fsid=0,insecure)
Ez a sor létrehoz egy publikus megosztást, amit mindenki elér a 192.168.1.* tartományban. Plusz, ha más mappát szeretnél megosztani, cseréld le a /i-data/zyxel/sysvol-t értelemszerűen!
Végül pedig adj futtatási jogot az unfsnek, hogy rebootkor is automatikusan elinduljon, illetve indítsd el ezekkel a parancsokkal:
chmod +x /ffp/start/unfsd.sh
/ffp/start/unfsd.sh start -
Mr Dini
addikt
Nem, nemcsak az SSH-hoz, hanem pl az UNFS-hez is szükséges.
Akkor tedd fel az uwsiteloadert (topik kereső segít), majd itt csillagozd meg az összes repót a KyLEK kivételével! Végül pedig töröld le a gyári NFS-t, és add ki a slacker -ui unfs parancsot. Itt szintén csillag az egyik csomagra (bár azt hiszem csupán egy db van), majd enter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Gombászkönyvek egyben
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest