- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
jackal79 #2963 üzenetére
Azt, hogy a venti csinálja-e a zajt,azt egyszerűen meg tudod nézni, egy ecsettel szépen leállítod.
Én a Tonyk megoldását csináltam meg az enyémben, mivel nekem volt itthon elfekvőben ebből a szabályzóból (korábbi gépszerelésekből mindig marad valami). Azóta csendben van teljesen, és a proci/hdd hőfok sem emelkedett szinte semmit, talán ha 1 fokot... -
krealon
veterán
válasz
jackal79 #2961 üzenetére
"Hangos a ventillátor és ezt szeretném megszüntetni. A zajcsillapítást Ti hogyan oldottátok meg?"
Nekem a gyari ventilatornal hangosabban dolgozik a WD 4TB RED vinyo.
Kezdetben zugott, de kiderult, hogy a HDD-t tarto muanyag keret lotyog a fiokban, es ennak a rezgeset erositi fel a NAS haza.
Egy kicsi papirzsebkendo darabbal kiekeltem a keretet a felso sarkanal, ugy, hogy meg pont be tudjon csuszni a helyere, es ne tudjon megmozdulni / rezegni.
Azota csak a winyo hangja halatszik. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
jackal79 #2957 üzenetére
A legjobb ha hagyod. Ha hangos, akkor lecseréled pl egy Coolink SWIF2-80L -re. Ez teljesen hangtalan, a fix csavavorzás helyett szilikon tüskékkel rugalmasan van rögzítve.
-
Tonyk
veterán
válasz
jackal79 #2770 üzenetére
Ennek semmi köze a hálózatépítéshez. Bekapcsolod a szolgáltatást a nason egy pipa bekattintásával, routerben csinálsz egy portforwardot és használod.Ha a portforward nem mond semmit, akkor bajban leszel, bár ez sem nagyobb feladat mint kinyitni egy dobozos tejet.
Ha már biztonságot is akarsz, akkor az már kicsit nagyobb meló, de nem vészes.
-
Mr Dini
addikt
válasz
jackal79 #2762 üzenetére
Ó... Most látom, hogy ez a 80-ason van. Sajnos, ha azt forwardolod, akkor a nas webes felülete (is) kikerül a vliághálóra, ami igen merész művelet! Mivel nem ismerem az owncloudot azt tudom ajánlani, hogy keresd ki a konfigját (általában a /i-data/md0/.system/zy-pkgs/config/ mappában szoktak lenni) és írd át a portot! (Előttetiltsd le az owncloudot)
Vagy ha nem lehet a portját áttenni a felületéről/konfigjából, akkor gyaluld le a zyxel félét és tedd fel a legfrissebbet az owncloud oldaláról. Ott biztosan lehet portot állítani!
Vagy a nas webes felületét is el lehet költöztetni az ffp-s zyxel_utils csomaggal pl. (Vagy 443-asra ssl-lel átteszed)
-
Mr Dini
addikt
válasz
jackal79 #2482 üzenetére
Nem a transmissonre, hanem mondjuk a webes felületre, sshra, vagy egyéb érzékeny dolgára a nasnak. A tm port nyitásától nem lesz gondod.
Ne izgulj, nem lesz gond. Ha biztonságot akarsz, válassz erős jelszót, azt csá.
Az admin nevét nem tudod megváltoztatni, de más usereket tudsz létrehozni. Ott egész nyugodtan váltogathatod a neveket!
-
Mr Dini
addikt
válasz
jackal79 #2480 üzenetére
Annak mi értelme van? Ha vki amúgy is feltörné, akkor okozol neki plusz 2 másodperc fáradozást...
Amúgy ha a nasod otthoni hálón van és nem nyitottad ki a portokat kívülre, akkor felesleges.
Szerintem amúgy sem hagyja törölni az admin-t. Ha lehet is, akkor azt a webes felületen tudod megtenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest