- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Találtam egy jónak tűnőt: Open Camera
Kérdés, amin gondolkodtam, hogy tudják-e használni a 3rd cam appok a duplakamerát? -
Dexter68
addikt
Camera FV-5-öt tettem fel, de aztán leszedtem, mert RAW-ot úgysem lehet kiimádkozni belőle, meg egyébként is 99%-ban nálam van a DSLR... amúgy meg annyira nem fapad, mert ha odébbmész az expogomb fölötti felsorolásban, a Panoráma mögött ott a PRO, ahol már tudsz mókolni.
De én is pont így vagyok vele: 50 alatti árával nagyon jó vétel volt, efölött meg minek áldoznék telefonra?
Siryeti: Szaporodnak a tulajok... végülis van 3 gyerekem, bár ebből kettő már felnőtt
-
iDi00da
újonc
Nekem 6" alatt nincs telefon.
Szememmel - szerencsére - semmi gond, de szeretek egyben látni mindent.
Ha tablet-telefon kombót keresel, akkor szerintem a 6" kevés lesz, várj egy B20-as 6.4"-es telefonra. Ahogy csökkennek a kávák, előbb-utóbb olyan is lesz normális felbontásban. A látásod miatt érdemes normális felbontású (kontrasztú) kijelzős telefont venned.
A Maze-nak jó a kijelzője (is). -
iDi00da
újonc
Hali,
Nem vagyok telefontesztelő, de elég sok készülékem volt már, van összehasonlítási alapom.A készülék nagy, és nehéz is. Én ezt pozitívumnak fogom fel.
A kijelző nagyon szuper, felbontásban és betekintési szögben is (nem csak szerintem). Az, hogy alul akkora káva van, szerintem jó, mert valahol meg lehet fogni a telefont (lsd: nem csak nagy, nehéz is).
Az fpscanner gyors, és biztosan működik, pl iPhone 6snél jobb, ha ez segít valamit. Ami extra, hogy tudsz funkciókat hozzá rendelni, és akkor gyakorlatilag el lehet tüntetni a menüsort.
A kamera manuális módban jó közepes (Lumia 950XL DS-el összehasonlítva), az automata módot még csiszolgatják a fejlesztők. Egyre jobbnak tűnik. A sorozatfelvétel olyan 20 kép max felbontáson. RAW-ot nem tud. Az előlapi kamerát nem próbáltam.
Az akku nekem maximálisan megfelel, a kijelző gyilkolja a legjobban. Kevés app-ot használok, napi 1 óra navigáció, és zenehallgatással, chateléssel, átlag fölötti telefonálási szokásokkal is 2 nap fölött bírja. A gyorstöltés működik.Amikor megérkezett, akkor volt egy Bluetooth bug benne: folyamatosan leállt, lekapcsolódott, ha zenelejátszóként használtam. Írtam a supportnak, másnap válaszoltak, 1 héten belül volt patch, és most működik rendesen.
A neten már lehet hozzá kapni tokot, kijelzőüveg jön a telefonnal együtt.
Ezek a személyes tapasztalataim, ha valamit kihagytam, kérlek, jelezd.
Összességében elégedett vagyok vele. Ha cserélem is, az a kamera miatt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest