- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Runner_fxr #50 üzenetére
Nem itthon kell nézni.
-
imibogyo
veterán
Utolsó OFF-om ígérem, csak ha már említettük az új verziót itt egy rövid összehasonlítás érdekességként. A GPS-en kívül szinte nem változott semmit, csak picit kisebb lett a tokja cserébe 6-od akkora mélységig vízálló, ráadásul a régi kamera is passzol bele. Sőt a képminőség még szinte jobb is az AS-15-nek.
-
imibogyo
veterán
Sajnos akció-felvételeim nincsenek, ha ezért kérdezed. Amíg motorom volt, addig a kamerám nem volt meg, amikorra meg lett a kamera, addigra eladtam a motort. Szóval most javarészt csak ilyen családi, nyaralásos felvételekre használom.
Ha gondolod egy-két biciklis videót én is tudok neked generálni a későbbiekben. A fiam most született két hete, szóval még egy 3-4 hétig biztosan nem jutok kerékpárhoz, mert itt Pesten nincs semmim sem.
De ha megígéred, hogy vigyázol rá, akkor szívesen odaadom neked tesztelésre.
(#5) DemonDani: hát azért egy flat lencse sokat dobna rajta. Nem egy túl nagy összeg (3-4k), csak még nem szántam rá magam, mivel nem igazán jutok víz közelbe.
Ja és király az avatarod.
-
imibogyo
veterán
Nem rossz ez egyáltalán. Mondjuk kicsit magasnak találom az árát. Én anno 65k-ért vettem az AS-15 Wifi-t pár extra kiegészítővel együtt (páramentesítő zacsik, plusz előlap (sajnos az is domború)).
És szerintem képminőségben sincs még mindig szégyenkeznivalója az újakkal szemben.
Viadukt 1
Viadukt 2Persze vannak hibái (flat lencse nélkül víz alatt nem túl sokat ér), de még mindig jó vételnek tartom. És a nagy többséggel ellentétben nekem az enyhén túlszaturált képe is tetszik, a Steady pedig hab a tortán. Aki "elég jó" kamerában gondolkodik az 50-55k környékén már tud ilyet venni. Még garanciálisat is. Nem hiszem, hogy lecserélném a cikkben szereplő társára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- LEGO klub
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest