- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okly1980
újonc
válasz
Runner_fxr #41 üzenetére
Nem értek egyet veled abban, hogy inkább gopro silver. Az ár az alapgépnél valóban majdnem ugyan annyi, de ha azt veszem, hogy itt kaptam lcd kijelzőt is akkor szerintem jobb választás volt. Én vettem egy ISAW Advance-t a fiamnak és nem bántam meg. Szép felvételeket csinál és az lcd-vel bármikor le tudja ellenőrizni, hogy valóban úgy sikerült e felvétel ahogy szerette volna. Ami igen nagy előny, ha ugyan ezt a GoProval is el akarom érni akkor még 15-20-t hozzá kell dobni, ami nem mindegy. Tudásban pedig pontosan ugyan ott van. Szerintem ha a GoPro-m elfárad magamnak is ISAW-t fogok venni, bár inkább az Extremet
Új hozzászólás Aktív témák
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest