- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
DemonDani #17 üzenetére
Nem sokkal olcsóbban mint itthon és arra sokkal macerásabb a garancia is. A 30-as elviekben fotós tulajdonságokban is jobb, a 15-ös csak 2 MP-t tud, tudom nem ez a fő profilja de azért elég karcsú, a 30-as 11-et vagy mennyit. Gondolkodok én is a két gép valamelyikén, nekem szempont lenne egy kielégítő fotós funkció is de a 2 MP eléggé elbizonytalanít.
-
válasz
DemonDani #17 üzenetére
Azért fullhd-ben csak 30fps van az as15-nél, as30nál meg 50. Az nagyon nem mindegy ám. Sokkal részletgazdagabb egy 50fps-es videófelvétel mint a 30. Persze youtube-on nézve tökmindegy, de ha tv-n nézed vissza nyers formátumban, akkor azért sokkal jobb.
Azért az se rossz dolog, hogy az as30-ban a gps segítségével látod a sebességed a videó felvételen.
Nekem kerékpározáshoz kéne, ezek a funkciók nekem megérik azt a minimális árkülönbözetet.
Idáig gopro-t akartam, de amióta megláttam ezt a sony-t, már inkább ez kell, nem csak olcsóbb de jobb is mint a gopro.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest