- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
beleszólok #142 üzenetére
Olvasd a legutolsó szerkesztésemet is, és megvilágosodsz, mint Konfúciusz
-
válasz
beleszólok #139 üzenetére
Ezt ugye viccnek szántad?félve teszem be: [link]
Minél többször olvasom, annál gyanúsabb, hogy én értettem félre.
Ha nem lenne érthető, ezt értettem félre az Egri Csillagokkal kapcsolatban: előbb van a film és utána a könyv Azóta rájöttem, hogy a két sor nem egy gondolatmenetet követ, hanem egyszerűen csak egymás után van.
-
válasz
beleszólok #121 üzenetére
Maradjunk inkább az Asimovnál, mert ugyan oroszországi zsidó családból származott, és valóban O(A)zimovnak született, ő azonban egyáltalán nem beszélte az orosz nyelvet. Sőt, még orosz nyelven megjelent kötetein is az angol nevének cirill átiratát használták, nem az eredeti születési nevét (Iszák helyett Ájszek, Ozimov helyett Azimov).
-
válasz
beleszólok #107 üzenetére
Akkor igen.
-
válasz
beleszólok #102 üzenetére
A mai sorozatok színvonala rendkívül jó, a ma készülő filmek fasorban sincsenek. Ezért is külön örülök, hogy egy HBO sorozat lehet belőle. A legjobb, ami egy ilyen regénnyel történhet.
-
A teljes ciklust végigolvastam, kulcsregényeket többször is. Az első Alapítvány könyveimet nagyapámtól kaptam kölcsönbe olvasásra, és azóta, 10 éves korom óta vagyok rajongója Asimovnak. A legjobb sci-fi, 30 éve várom, hogy megfilmesítsék legalább az Alapítvány trilógiát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest