- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Van vagy harminc éve, hogy utoljára olvastam...
Egyébként nem tudom, mire céloztál azzal a linkkel.
Nem látom benne, hogy Várkonyi Zoltán filmje jelentősen eltérne a regénytől.https://hu.wikipedia.org/wiki/Egri_csillagok_%28film%29
Ez már inkább. -
beleszólok
senior tag
Ezekkel a könyvekből készült filmekkel - ha eltekintünk attól, hogy manapság milyen filmek készülnek - van egy nagy bajom: én elképzelek magamnak egy világot, ott meg egy totálisan más képi világ fogad. Borzasztó kellemetlen tud lenni. Pláne, ha még át is írják kissé, ahogy pl. a Harry Potter esetében történt.
Szóval nem rajongok az ötletért, hogy az Alapítványból film készül. -
beleszólok
senior tag
Valahol olvastam egy cikket arról, hogy mely regényekkel hozta össze a három világot egybe Asimov.
Sajnos nem emlékszem, hogy hol kapcsolódnak össze, ráadásul a Birodalom számomra ismeretlen, azokat a regényeket nem olvastam.(de legalább most megkerestem és megtaláltam, hogy melyek azok a regényei)
-
beleszólok
senior tag
Egyébként furcsa: azt hittem, az Alapítvány trilógia előtti időkről nem készült könyv és valamikor tavaly, a neten találtam egy Asimov gyűjteményt, abban találtam egy regényt (a címe nem jut eszembe), ami a fiatal Hari Seldonnal és az Alapítvány létrejöttének előzményeivel foglalkozik.
Mivel később íródott, mint az Alapítvány sorozat könyveinek többsége, kissé félve estem neki, de végeredményben egész jól sikerült beleilleszteni a korábban írt, de később játszódó sorozatba.
Tetszett, na...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest