- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
"Be van épülve az oktatásba, a tanárok nagyrésze MS officeban készült dokumentumot kell beadni. Sokkal könyebb használni."
szerintem ez azért túlzás. az open office-t miért lenne nehezebb használni?
beadásra meg menthetsz rtf-be , pdf-be vagy xp-s ms office-os formatokban, ha kell. Ha meg a tanár is átáll akkor meg pláne nem lehet gond(mellesleg az ms-nek van ingyenes readerje a legtöbb szoftverjéhez, ha igazán szükség lenne rá (nekem spec eddig nem kellett felrakni). egyébként én nem is gondolom azt, hogy ha valahol nagyon idokolt akkor ne lehetne bármilyen fizetős szoftvert - így akár ms termékeket - megvenni az egyetemeknek, de annak legyen tényleg valós oka. Mondjuk, ahol sok spec szoftver kell, ami csak winre van, akkor ott nyilván vegyenek windows-t, de mittom én egy közép suliban, vagy akár egy bölcsészkaron, első hallásra nem tűnik túl indokoltnak. vagy monjuk egy könyvtárban ahol jellemzően csak internetezgetés vagy szövegszerkesztés folyik ott megint csak nem látom értelmét. és van egy olyan érzésem, hogy ha felmérnék rendesen, akkor nem lenne óriási nagy azon helyek száma ahol elengedhetetlen a fizetős cucc.
moonman:
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest