- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Nekem van Cowon D2m, egy darabig használtam mindenféle védőréteg nelkül, semmi baja nem lett. Most van rajta fólia és müanyag védőtok (mondhatni semmibe nem kerültek), ha ezeket leszedem akkor egy év után is ugyanúgy néz ki mint ha most venném ki a dobozból elsőre.
Akkuja rengeteget birja, és hamar feltelik. Hangminősége kitűnő, a 2.5os kepernyőjével együtt is elég kicsi, videoklipeket lehet rajta nézni (mondjuk néztem én már két órás filmet is unalmas vonatozás közben). Lehet rá rakni csomó flash cuccot is (játékok, progik).Röviden a D2 nagyon megéri az árát (messze nem kerül 50ezerbe) nem nevezném viccnek semmiképp, a tesztben szereplő kütyü viszont nagyon drága és csak a nagyobb képernyőjével tud többet (amitől az egész készülék sokkal nagyobb) hangminőségben pedig 100% hogy a D2 a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Formula-1
- Vicces képek
- Macska topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest