- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrStokes
tag
Valoszinuleg mer, de bizonyos ideju AFK utan ledob a szerver.
A temahoz meg annyit szeretnek hozzafuzni, hogy korabban en is hasonlo cipoben jartam, mostanra mar hala istennek kicsit rauntam a WoW-ra. Meg most is jatszom, mar tobbszor abbahagytam 1-2 honapra, de mindig van miert visszaterni. De mar nem jatszok annyit, ill. abba tudom hagyni, ha ugy itelem meg, hogy vmi ertelmesebb kikapcsolodasra nyilik lehetosegem.
Sajnos a jatek anti-szocializalo hatasat en is megszenvedtem. Mostanaban probalok kilabalni belole, tobb-kevesebb sikerrel. Eldontottem, hogy szepen fokozatosan le fogom csokkenteni a jatszott orak szamat egy elfogadhato mennyisegre. Ezt ugy szandekozom megvalositani, hogy, elhataroztam, belefogok valami masba, ami szinten sok idot es elhivatottsagot kovetel, de immaron nem egy virtualis vilagban. Meg szeretnek szeretni tanulni gitaron (es foleg elektromos gitaron) jatszani. 2007-ben kezdem, veszek hagyomanyos neylon huros gitart, eljarok tanarhoz. Ezaltal is kevesebb idom marad a WoW-ra. Aztan kesobb valtok elektronyosra.
Szoval GG, mindenkinek GL HF!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest