Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Humamage

tag

válasz Cathfaern #246 üzenetére

[Cathfaern] : '' A mértékletességet kell megtanulni, és azt, hogy mik azok a dolgok, amik a szórakozásnál fontosabbak. De nem bekötni a szemed és elvonulni a (wow) világtól.''

Eddig ez volt a legértelmesebb hozzászólás, amit láttam.. Teljesen egyetértek.. Aki megtalálja a mértéket, és az élet fontos dolgait, az belátja, hogy nem a wow-ot kell abbahagyni, hanem a mértéktelenséget..

Az persze más kérdés, hogy ki mit tart értékesnek, csak hogy gonosz legyek Egy idézet jut eszembe erről, egy ismerősöm mondta mindig: ''Inni megyek.. Mértékkel és tartózkodással.. Mérték: vödör, tartózkodás: Asztal alatt'' :)

törölt tag

válasz Cathfaern #259 üzenetére

A hszek döntő többségét fősulisok írták, elolvastam kb a 90%, jogos!
    Ilyen embereknek erősen ajánlott egy pszichológus felkeresése, akit egy game maitt kirúgnak a melóhelyéről az egy beteg ember, a világban elszenvedett sérelmeit próbálja a gameban levezetni, és ott próbál sikereket elérni, egyedül soha az életbe nem fog lejönni róla, mert a lelkében az raktározódik el hogy itt ér el sikereket=> itt lesz boldog, az élettől nem kapott sikereket/boldogságot, ezért minél jobban inkább visszahúzódik. Mint ahogy írták is sokan hogy a játékos periódusban voltak a legboldogabbak.
    És igen fenntartom, az elsöprő többségnek a játékát szülők fizetik, közeli példát is tudok, szomszédom, 21éves otthon lakik, nem dolgozik, éjjel nappal wow, szüeli megunták hogy fizessék, mondták éppen elég ideje van menjen dolgozni, elment dolgozni, pár hónap alatt átértékelte hogy mire elég az a havi 80ezer és mire nem. Eggyáltalán nem volt erős túlzás szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák