- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.sysko
csendes tag
Mázlista!
Én is csak gratulálni tudok,hogy ilyen szerencsésen alakult a készülékcseréd!!!!
Nekem mostanában egy halk búgó hang jön a tv hátuljából,ami hallható,hogyha halkan hallgatom a tv adást.
Van valakinek hasonló tapasztalata esetleg? -
G.sysko
csendes tag
Bocs! DVI-HDMI-akartam irni!
-
G.sysko
csendes tag
A TV adásnál nem tudok csatornánként hangolni,mert a beltériből csak egyetlen RF csatornán jön az adás,és sajnos a beltéri scart csatlakozóján még rosszabb minőségű kép jön ki(pedig a kimeneti jel formátuma RGB-re van állitva
) mint az RF kimeneten!!!
A számitógép meg túl messze van,a TV től sajnos,kellene vagy 13 méter kábel
Te a TV-t a VGA bemenetén keresztűl kötöd össze a számitógéppel,vagy DV-HDMI átalakitóval?
Üdv! -
G.sysko
csendes tag
DVD-ről HDMI bemeneten keresztűl állat a kép
A TV adással még küzdök,egy kicsit(egyébként nem rossz,csak elkezdtem kisérletezgetni a beállitásokkal) hátha sikerül még jobb képet kisakkoznom.(bár lehet,hogy a DIGI TV-hez adott ''kiváló'' minőségű beltéri miatt nem fogok sok sikerrel járni)
De még igy is nagyságrendekkel jobb a kép mint az előző tv-men volt. -
G.sysko
csendes tag
Sziasztok! 4 napja én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen sorozatba tartozó készüléknek
(32DL66P) és meg kell mondanom,hogy az előzetes félelmek ellenére nem csalódtam a készülékben! SŐT! Egyre jobban örülök,hogy megvettem,amiben nagyon nagy szerepe volt ennek a forumnak!
Köszönet DonDragonka-nak,és Bargain-nak a leirásokért és beállitási tippekért
Üdv!
G.sysko
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest