- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenshot11
újonc
Nekem is sokadik éve megvan - nagyon meg vagyok elégedve vele. Nemrég a csatlakozónál megszakadt a kábel - többrendbeli komoly botlás után a kábelen ez rendben is van. Sikerült megtoldani - kiváló anyag és nagyon rugalmas a kábel egyébként.
Nem tudom én vagyok-e botfülű, de ugyanúgy jártam vásárláskor hogy összehasonlítva sokkal drágább (30-40e Ft) cuccokkal nem észleltem számottevő hangzásbeli külömbséget. Éppen láttam hogy eléggé lesajnálták a whathifi oldalon - szerintem nincs igazuk. Ennyi pénzért ez egy gyöngyszem.
Mikor megvettem valaki arra panaszkodott egy fórumon hogy pár év után kis műbőrdarabkák lógnak ki a hajából - továbbá hogy időnként azért le kell venni mert beleizzad az ember és a meleg nedves környezettől gombás lehet a füle
A műbőr tényleg szétfoszlik - a gombát eddig sikerült elkerülni. Viszont a hagja ugyanolyan fantasztikus mint új korában. Éppen most fedeztem fel a zenehallgatás új dimenzióját vele - a SONY 40HX750 TV-t DAC-nak használva a számítógépből lejátszott zene sokkal részletesebb, gazdagabb hangzású lett.
Számítógép HDMI port -> TV -> fejhallgató
Merem ajánlani, bár ami apró problémát leírtak előbb az megvan neki, de ennyi pénzért kit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lexus, Toyota topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest