- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
f_sanyee
senior tag
Nekem 2Mbit-es adsl-em van, február közepén énis néhány napig ''élvezhettem'' a sávszélesség örömeit. Nem volt teljesen felhőtlen az öröm mivel egyiknap rendesen ment minden, másnap pedig óránként 10-20x is megszakadt. Gondoltam várok pár napot hátha beállitják rendesen. Pár nap mulva felhivtam az internetszolgáltatóm és elmondtam mi a probléma, továbbitották a T-kom felé. Eltelt 2 nap és semmi nem változott. egy ideig minden rendben ment és töltöttem szépen 820kB/s-el, másnap pedig nem telt el 10perc hogy ne szakadt volna meg a kapcsolat. Ismét felhivtam az internetszolgáltatót, ahol azt mondták hogy a T-kom szerint port hiba volt és kijavitották, de ha nincs rendben minden akkor ujra szólnak nekik. Ok. Másnap (szombat) semmi gond nem volt a nettel, délelőtt felhivtak a T-kom-tól és kérdezték hogy mi is a gond, elmondtam, erre azt a a választ kaptam hogy megnézi mi van a központban és visszahiv. Nem telt el 5 perc és láttam hogy a modem ujraszinkronizál de most újra 2 megára mint régen. Délután 14h körül csengettek és akivel beszéltem telefonon a T-kom-tól az állt az ajtóban, hogy jött tesztelni meg megnézi mi van. Bejött ujrainditotta a modemet, közben mondtam neki hogy ujra 2megán van, erről ő persze nem tudott semmit. Elővette a notiját és kapcsolódott az adsl teszt szerverhez és megállapitotta hogy ez bizony tényleg 2mega, biztos ennyit bir a vonalam, majd összepakolt és elment. Azóta 2Mbit van.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- VR topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest