- Fotók, videók mobillal
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobaljov
senior tag
Akkor ezt is a szemükre vetheted, legalább az új szerződés kötésekor meg kellett volna kapnod szerintem, de ezt a jogászok tudják jobban.
Egyébként örülök, hogy ráérsz kombinálni, de sem most, sem korábban abszolút semmi közöm nincs/nem volt magentáékhoz (ha átolvasod miket írtam, akkor láthatod, hogy nem is védtem őket sehol).
A 2005-öt meg onnan tudom, hogy külön a kedvedért az előbb utánakerestem egy korábbi cikkben amit nemrég olvastam és erről szólt, onnan jutottam el a 345/2004-es kormányrendeletig amit ezt meghatározta.
Az szerintem nem jó kiindulás az érdekvédelmi szerveknél, hogy ha az egyiknek nem sikerült segítenie, akkor már az összes rossz, és nem ér el semmit, mert más és más jogszabályi lehetőségeik, eszközeik vannak területtől függően.
A mondandóm formáját egyelőre még magam választanám meg, és maradnák az 1 bejegyzés - 1 válasz logikai felépítésnél.
Kicsit más: pár hónapja a GTS sajtótájékoztatón említette az igazgató a szolgáltatóváltás tapasztalatai kapcsán, hogy ''átlagosan háromszor kell kérniük az ügyfél elvándorlási kérelmének teljesítését a magentaszínű vállalattól, mire az eleget tesz az internetező kívánságának ''
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- LG 27MK600M-B 27 IPS Full HD monitor eladó
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,ÚJ AKKU!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest