- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobaljov
senior tag
Akkor ezt is a szemükre vetheted, legalább az új szerződés kötésekor meg kellett volna kapnod szerintem, de ezt a jogászok tudják jobban.
Egyébként örülök, hogy ráérsz kombinálni, de sem most, sem korábban abszolút semmi közöm nincs/nem volt magentáékhoz (ha átolvasod miket írtam, akkor láthatod, hogy nem is védtem őket sehol).
A 2005-öt meg onnan tudom, hogy külön a kedvedért az előbb utánakerestem egy korábbi cikkben amit nemrég olvastam és erről szólt, onnan jutottam el a 345/2004-es kormányrendeletig amit ezt meghatározta.
Az szerintem nem jó kiindulás az érdekvédelmi szerveknél, hogy ha az egyiknek nem sikerült segítenie, akkor már az összes rossz, és nem ér el semmit, mert más és más jogszabályi lehetőségeik, eszközeik vannak területtől függően.
A mondandóm formáját egyelőre még magam választanám meg, és maradnák az 1 bejegyzés - 1 válasz logikai felépítésnél.
Kicsit más: pár hónapja a GTS sajtótájékoztatón említette az igazgató a szolgáltatóváltás tapasztalatai kapcsán, hogy ''átlagosan háromszor kell kérniük az ügyfél elvándorlási kérelmének teljesítését a magentaszínű vállalattól, mire az eleget tesz az internetező kívánságának ''
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest