- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
''..., okos enged,szamár szenved!''
Mivel az okosok mindig engednek, a világot már rég a hülyék irányítják.
Szerintem a probléma a PH! méretéből is adódik, egyre több felhasználó, (több mint 100.000) egyre több hozzászólás és személyeskedés. Ez rontja a színvonalat és a fórumozási kedvet is. Amikor regeltem akkor csomó dologról, hajlandó voltam vitatkozni és ha kellett elsimerni a hibámat is (nagyon sokan ezt nem teszik és ebből lesz egy határ hozzászólás, mert csak azért is bizonygatni akarják az igazukat) és mindenképp akinek tudtam segíteni, de lassan rájövök hogy teljesen fölösleges mert személydés és értetlenkedés lesz belőle! Az a kedvencem, amikor a hozzászólsámat se olvassák el és reagálnak rá! -
Sipi
addikt
Mindenkinek megadatik a lehetőség ''kitörni''. Van, akinek ez földrész-váltást, új melót jelent. Van, ahol már az is váltás, ha nem a régi lelki göncöket kell továbbhurcolni. Egyeseknek megadatik, hogy egy falevél színeváltása is ugyanennyit jelent.
Nem csak anyagilag lehet ''kitörni''. Sőt. Inkább intelligencia (vagy egye fene, fogalmazzak durvábban: mindannak hiánya, ami az embert emberré teszi) kérdése.
(Akheron: na végre, azt hittem, sosem írsz le ilyen dolgokat, mint patkányfészek.)
A büdös patkányfészkébe mindenki saját magát zárja be. Ehhez szinte semmi köze a külvilágnak - már akár szimpla logikus gondolkodással is jócskán meg lehet haladni az ürülékét zabáló egyszemű ostoros szintjét. Az, hogy erre az emberiség jókora része nem hajlandó, nem lehet csak a körülmények hibája. Ebből az következne, hogy pl. Fekete-Afrika 99%-a debil, Európa pedig Csomolungma az IQ-térkép földjén.
Sipi -
gael
tag
A szívemből szóltál kolléga.
Bár én csak 2003 óta járok ide rendszeresen ,de átérzem a helyzetet ,és néha nem tudom eldönteni ,hogy sírjak vagy nevessek eggyes emberek fórumbeli megnyilvánulásain.
Vitába csak egyszer bonyolódtam ,de a leckét megtanultam......
Rudi Nagyon sajnálom ,hogy létezik ez a topic ,de az emberi butasággal nem lehet szembeszállni.
Azt viszont tudomásul kell venned ,hogy a PH!-es tesztek sokkal közelebb állnak hozzánk ,mint más külföldi oldalak munkái (biztos vagyok benne ,hogy magad is észlelted eme jelenséget).
Tudom ,hogy néhány ''koholt kritika'' nagyobbat üt mint az a sok ''köszönöm'' ,de nem így kellene ,hogy legyen.
Mindenesetre én KÖSZÖNÖM az eddigi munkátokat ,és remélem még sokáig olvashatom a cikkeiteket -
Tapper
csendes tag
Igazad lehet, tudom, mert én is gyűjtöm a hozzászólásokat
A rang rendszer úgy ahogy van, nem ér semmit....mi értelme van?
// újonc vagyok 2002 óta....és látom vannak 2007-es őstagok is már
Napi rendszerességgel olvasom az oldalakat, teszteket, + a fórumokat és már fejből tudom, hogy kik azok az emberek, akiknek adok a véleményükre, tisztelem szakértelmüket.
Úgy, ahogy pénzen nem lehet venni tiszteletet, tudást, szeretetet, (stb) úgy hozzászólásokkal sem....
Az évek során sokszor kikívánkozott belőlem, hogy jól megmondjam a magamét néhány minősíthetetlen egyénnek, de inkább nem....
Igazándiból most is csak azért ragadtam billentyűzetet, hogy Rudinak elmondjam:
Ne szomorkodj emiatt, mert vannak akik olvasnak, felfognak, gondolkodnak... -
törölt tag
Sajnos nagyobb baj az, hogy a fórumozók többsége tényleges ''analfabéta'', azaz inkább dislexiás. A helyesírás sokszor agyrém. Kedvenceim a muszály soxor....és a többi iszony.
Én is szoktam hibázni, tényleg hasznos, ha átolvassa az ember a hozzászólását, nem csak a helyesírási hibák miatt, hanem a tartalma miatt is. Lehet, hogy éppen a fogalmazása miatt robban ki vita. A mai fiatalok óriási százaléka nem szeret olvasni. Nagyon kevés embert ismerek, akik elolvastak már legalább 10 regényt.Ez egyrészt a számítástecnhikának, másrészt az oktatásnak köszönhető. Lusták olvasni, csak átrohannak a hosszú cikkeken, semmit sem értenek meg belőle. A fórum további kvázi előnye, hogy effektív anoním módon írkálhat be büntetlenül. Legrosszabb esetben BAN a vége. -
sekli
addikt
en ma este jottem haza sok nap utan, meglattam, hogy R600, ugy ahogy montad, atfutottam, megneztem a diagrammokat, de nem is irtam a 700 hozzaszolasbol egyet sem... ezt kene mindenkinek tennie..., es csak ha raszant hosszabb idot, csak akkor irogasson, meg tajekozottabbnak is tunne...
ilyen hosszu cikket egyebkent nagyon reg lattam itt a PH!-n...
ez a rang-rendszer nagyon rossz hatassal van az emberekre az biztos... -
rudi
nagyúr
Én úgy vagyok ezzel, hogy ha nincs mondanivalóm, akkor nem írok/beszélek. Ha elolvasok valamit és nem értem, akkor még egyszer(többször) elolvasom, elolvasom az előzményeit, ráguglizok, aztán megkérdezem. Meglepő, de 10 évvel ezelőtt is így csináltam. Akkoriban még nem volt olyan elterjedt problma a funkcionális analfabétizmus - vagy talán csak nem beszéltek róla...
Ma sietünk, mivel van rá lehetőség, gondolkodás nélkül kérdezünk, és szépen leszokunk bárminemű gondolkodásról, információk alapján következtetésről. -
moma
őstag
Mondjuk azt ne feledd, hogy ez a rangrejzéses rendszer erősen a minnél több hsz megírására sarkall. Persze lehet csodálkozni, hogy miért, de az emberek már csak ilyenek, ha valami gyűjteni lehet akkor gyűjtik. Pláne ha szintet is léphetnek időnként és ha be van igérve valahol jó messze egy saját avatár.
Egyébként meg szerintem csak arról van szó, hogy sokan nem akarnak elolvasni egy jó hosszú alapos elemzést, max gyorsan átfutják és akkor olvasnak mélyebben ha olyan rész van ami érinti őket. Ha ez így van akkor nem csoda, hogy vannak mellényúlások a fórumban. Persze a te szemszögedből gondolom tényleg lehangoló lehet ha felmerül egy kérdés amire van válasz a cikkben -
Renwick
őstag
Rudi bazz, sztem nyugodj bele; velünk van a probléma...
Majd szombaton egymás vállára borulva kisírjuk magunkat...
üdv
R. -
Sir Pocok
őstag
A másik nagy probléma az, hogy az emberek nagyon szűrik a feléjük áramló információkat. Azt szeretik hallani, amit, hallani szeretnének. Ebből nyilvánvaló, hogy nagy problémák adódnak az élet minden területén.
-
tildy
nagyúr
Mifelénk azt mondják, sz.rból nem lesz palacsinta. Értsd: jó , hogy sodródnak, hiszen a kitörési lehetőség csak keveseknek adatik meg, ráadásul sok esetben múlik azon , ''mit hoz otthonról'' az illető . És ezt úgy az élet összes területére értem. (Persze kivételek /szerencsések mindig vannak , bár igen sok esetben lehet korlátozó tényező az önbizalom hiánya )
-
Akheron
senior tag
Bennem nincs semmiféle kérdés ezzel kapcsolatosan. Nagyon régóta tudom már, hogy az emberek túlnyomó többsége egészen egyszerűen idióta, és nagyjából azt sem tudja, hogy fiú-e vagy lány. Csak játszanak velük a képzelgéseik: sodródnak, sodródnak, és megintcsak sodródnak. Mindez nem csupán erre a kifejezett kérdéskörre vonatkozóan igaz, hanem az élet összes problémájára; mert az összes probléma ugyanabból a végtelenül kusza és szűk lélektani patkányfészekből származik, amit a legtöbben normális tudatnak neveznek. Végzettségtől, szakértelemtől és lexikális tudástól nagyjából függetlenül jellemző ez az emberekre, persze vannak bizonyos valószínűségi tényezők.
Természetesen mindenki kivétel, aki ezt olvassa. -
bpx
őstag
velem rengetegszer előfordult már, hogy miután megírtam egy hozzászólást, ahelyett, hogy rögtön leOK-ztam volna, hogy hadd menjen, elolvastam a saját írásom, és az lett vége hogy inkább töröltem
hatékony módszer, ajánlom mindenkinek -
ladybug
őstag
Örülök ennek az írásnak. Ugyanis bennem is felmerült ez a gondolat, ezek a kérdések. Annyit azonban szeretnék még hozzátenni, hogy sok olyan topik és írás is születik, aminek nem nagyon látom értelmét, és csak azért születik, hogy x vki neve kint legyen a főoldalon.
-
Franticfox
tag
Az ilyen ''populárisabb témáknál'', mint pl. a mostani AMD teszt, már én is felkészülök előre lelkiekben, hogy az X száz hozzászólás között megtaláljam a 20 érdemit, és ne húzzam fel magam az esetleges értetleneken...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest