- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gael
tag
A szívemből szóltál kolléga.
Bár én csak 2003 óta járok ide rendszeresen ,de átérzem a helyzetet ,és néha nem tudom eldönteni ,hogy sírjak vagy nevessek eggyes emberek fórumbeli megnyilvánulásain.
Vitába csak egyszer bonyolódtam ,de a leckét megtanultam......
Rudi Nagyon sajnálom ,hogy létezik ez a topic ,de az emberi butasággal nem lehet szembeszállni.
Azt viszont tudomásul kell venned ,hogy a PH!-es tesztek sokkal közelebb állnak hozzánk ,mint más külföldi oldalak munkái (biztos vagyok benne ,hogy magad is észlelted eme jelenséget).
Tudom ,hogy néhány ''koholt kritika'' nagyobbat üt mint az a sok ''köszönöm'' ,de nem így kellene ,hogy legyen.
Mindenesetre én KÖSZÖNÖM az eddigi munkátokat ,és remélem még sokáig olvashatom a cikkeiteket
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest