Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Namost: a linkelt cucc ad egy frontendet. Felül tudod megadni a filmet, lejjebb a feliratot. És az alatt van egy üres sor, hogy extra paraméterek (vagy valami ilyesmi, most nincs előttem) és oda.
Ugyanakkor amit te használsz, az egy meglehetősen régi verziójú MPlayer (egy éves, vagy több), az illető már nagyon régóta nem frissített (régen én is onnan szedtem). Innen [link] leszeded ezt, ebben minden van: friss, adott processzorra optimalizált MPlayer, kodek dll-ek és egy Media Player Classic-szerű kezelőfelület. Valamint itt is meg tudsz adni extra paramétereket.
Vagy mehetsz a hivatalos honlapra [link], leszeded a legfrissebb MPlayert, kitömöríted, és ugyanabba a mappába telepíted ezt: mpf_setup_0-18-2.exe [link]. Én az előző megoldást javasolnám...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pro Gamer Pc RTX 5070 TI / RYZEN 7 7800X3D / 32GB RAM / 1TB SSD
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi