- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Hát, néhány dologban nincs egyetértés...
Vista: Egyesek szerint az a baj, hogy az MS az XP-t akarja eladni nekünk új köntösben. És közben jajgatnak, hogy a kiforrott XP helyett kapunk egy kiforratlan Vista-t. Ez így eléggé vicces... Én huzamosabb ideje használom az RC2-t és tulajdonképpen elégedett vagyok vele, sok buggal még nem találkoztam (sőt!). Sok minden pozitív irányban fejlődött (pl. gyorskereső), és jobban bele lett integrálva az oprendszerbe, például a tűzfal, vagy a teljesítmény-monitor. És ez jó. Az UI nekem tetszi, és a gépigényt sem nevezném vészesnek.
Office 2007: Használtátok is, vagy csak írtok róla? Nem lehet nem észrevenni a különbséget, valóban nem túlzás azt mondani, hogy az Office 97 óta a legnagyobb változtatás, emiatt ebben az esetben - kivételesen - egyáltalán nem érzem rókabőrnek. Egy kicsit talán csilli-villi a kezelőfelület, de nekem jobban tetszik, mint a puritán menüsorok, amik esetén általában nem elsősorban a ''komoly'', hanem a ''bonyolult'' szóra asszociálok. Logikusabbnak, kézreállóbbnak tartom a gombok elrendezését is. Magát a programot pedig az elődjéhez képest nagyobb előrelépésnek, mint magát a Vistát. Persze a gépigény is nőtt, de cserében pl. a stílusváltásoknál azonnal kapunk egy előképet a éeendő kinézetről. Ráadásul új formátumban menti a fájlokat, ami többek között kisebb méretet eredményez.
IE7: Örömteli, hogy a felesztők végre igyekeznek behozni a lemaradásukat, mind funkciók (füles böngészés), mind biztonság (védett mód Vista alatt), mind szabványkövetés (kompatibilitás a többi böngészővel) terén. Ugyanakkor nem érzem úgy, hogy az Operámat veszély fenyegetné.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged