Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
Csak egy röpke megjegyzést böfögnék ide az elmúlt hetek tapasztalatai alapján: Firefoxról fájó szívvel Operára kellett váltanom, mert az előbbi böngészővel számtalanszor előfordult, hogy folyamatosan 30-40-50%-os CPU-terhelést okozott, akkor is, amikor az égvilágon semmit sem csináltam.
Bővítmény alig volt fent, talán csak az Adblock és valami FTP-kezelő.
-
tkazmer
addikt
Nagyon jó cikk, egy csomó kiegészítőt nem ismertem, és nagyon jól jöttek....
-
gLes
őstag
Kiegészítésként a cikkhez (beleírni már nem akarom), PHP fejlesztők (Parci! Ha még nem ismernéd
) figyelmébe ajánlom az alábbi Firebug kiegészítőt:
[link] -
Looney
csendes tag
Szval a cikkre reagálva :
Végre valaki megpróbált tényleg obektíven megítélni egy projectet.
Nekem is személyszerint ez a kedvencem és nem web fejlesztői szemmel
csak úzerként pár cucc amit mindjárt feldobálok a róka hátára :
videodownloader - azt a juhtube rohadjon le
noscript - hátha kell egy serial ott meg imádnak beszánkózni a vírusok javában
adblock plus - no comment
flashblock - rohadjon meg a sok csilivili flash buzulás!
gspace - mail tárhelyhez ftp kapcs,hasznos állat
gmail manager - haszonállat ez is
szval ez csak hat, ha ezt mind beépítenék más böngészdébe akkor Bill küldené a billt az tutto
sztem veszek egy fox polót -
VladimirR
nagyúr
''A ''jól'' eléggé viszonylagos, nekem pl. az a jó, ami Operában látszik''
egyreszt a ''jol'' nem viszonylagos, van egy ajanlas
masreszt az opera hajlamos ugyanolyan modon a sajat feje utan menni, mint az ie6 (pontosabban az ie6 feje utan megy)
mondjuk ennek sincs sok koze sem a webfejleszteshez, sem a bugroka nyujtotta fejlesztoi eszkozokhoz -
RedAnt
aktív tag
Kijött a firebug 1.0 bétája. Ott van. [link]
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Gábor vitéz #109 üzenetére
egyreszt az oldal mind ie7, mind bugroka, mind opera alatt szarul jelenik meg (a kulonbseg annyi, hogy opera es ie7 alatt mentheto a dolog, mig bugroka eseteben nem), s mint ilyen hulyeseg barminemu tesztelesre hasznalni
masreszt nem ertem, hogy ennek mi koze van a bongeszok webfejlesztoi szemmel valo velemenyezesehez -
czappa
aktív tag
Régóta van ingyenes változata, csak sokáig cserébe volt benne egy reklámcsík.
(Én, akkor még 15-ös CRT-vel nyomultam 800*600, és ha egy olyan oldalra tévedtem, ahol egyébként is volt banner - freeweb pl. -, akkor a két reklámcsík kis túlzással a képernyő felét foglalta el.)
Amúgy már akartam mondani a cikk írójának, hogy köszönjük! Ezek a kis kiegészítők nagyon frankók.
[Szerkesztve] -
gLes
őstag
Tudom kicsit későn jutott eszembe reagálni, de az Opera gyér elterjedtségéről csak annyit, hogy ugyebár csak nemrégóta ingyenes
-
moonman
titán
közben kitapasztaltam, akkor ugrál fel-le, amikor a bookmarks toolbar meg van jelenítve, de üres. azt egyébként remélem nem gondoltad komolyan, hogy ilyen kicsinyes trükkökkel akarnának kitolni szegény mozilláékkal, elég óvódás tempó lenne. meg nyilván nem azért hívták meg őket redmondba egy közös fejlesztésre, hogy minél szarabb legyen szeretett firefoxunk.
bugrókán meg nehogy besértődj, ez olyan becenév, mint a dózer vagy windög, nincs benne semmi rosszindulat. -
czappa
aktív tag
Hát én elég régóta használok ff-et, és még soha nem találkoztam a ''remegős hibáddal'', így lehet inkább valamit az pistás fiuknak kéne csinálni...
És ha már vagy olyan jóindulatú, hogy rendszeresen bugrókának becézed az ff-et, akkor engedd meg, hogy én merő rosszindulatból azt feltételezzem, hogy a pistában nem véletlenül ''remeg'' a konkurens...
mod.: bocs Racecam, a hsz-re azonnal reagáltam, csak utána vettem észre az hsz-ed.
[Szerkesztve] -
elit_hun
őstag
Én most FF-et használok,és sztem nem lassabb az operánál(az is van)vagy akkor velem van a baj
-
Racecam
nagyúr
EMBEREK!
A továbbiakban kérném, hogy itt, csak a cikkel kapcsolatos véleményeteket, észrevételeteket, fejezzétek ki.
Teljesen felesleges, egy újabb ''Melyik a jobb böngésző'' vitát itt folytatni!
Az előbb már beszóltam,egyszerűbb lett volna már akkor venni a lapot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Háztartási gépek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- World of Warships
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest