Új hozzászólás Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
Jaja 92-esre gondoltam
Laptoptáska nem zavar csak egy telefonnyi bőrtok?? Nem tudom láttál-e már csipeszt, de annak az az egyik különleges jellemzője, hogy nem kell hozzá öv, hanem fel lehet csiptetni a ruhára.
nem használok laptop táskát, rendes táskába belevágom aztán jólvanÉs igen engem zavar ha valami hozzám van csiptetve... Ezért raknám bele a táskába.
Egyébként én nem úgy értelmeztem, hogy Alukard ki akarná váltani a notit, hanem úgy, hogy másra használja csak laptopot(game pl), mobil cuccnak pedig pda-t cipeli.
Ezt ő tudná megmondani, én úgy láttam, hogy szerinte szinte mindenre alkalmas a PDA, még az aoe-t is megemlítette, most mondhatnám, hogy fent van a mobilomon, nem egészen az a játékélmény mint PC-n
Egyrész szerintem ezekkel a féléventi frissítésekkel sokáig kihúzza egy asztali, másrészt pedig megnézem, hogy hogyan felel meg a kor követelményeinek hatékonyan egy 3 éves laptop... Ez olyan, hogy ha szövegszerkesztésre, filmnézésre használod akkor igaz(arra viszont szerintem drága), de nem csak játékhoz kell a teljesítmény...
2 évig bírja így nálam egy asztali PCNotin pedig ami program még kell nekem pl iskolához(Jbuilder, php editor, szar tesztprogramok, stb...) azoknak több mint tökéletes a notebook. Illetve ha megyek valahova el, oda szokott nekem kelleni, mindennapi dolgokra, ami lehet benne van PDA-ba is, de szerintem kényelmetlen(pl msn).
-
Yushchenko
őstag
Én PC alatt még mindig az asztali gépet értem(hiába az persze noti is ), és senkit nem láttam korábbiak között aki azt írta volna, hogy a pc-jét akarná helyettesíteni pda-val.
Senkit nem érdekel, hogy te mit minek érteszAmmm Alukard akarja kiváltani a notit PDA-val, de nemtom mér nem bírsz visszaolvasni.
Teljesítményre meg ott az asztali, ami mint peterkeT is írta sokkal olcsóbb és időtállóbb -még-). Ennyi.
A teljesítményt és az árat senki nem kérdőjelezte meg. De most kiszámoljam, hogy mennyi lenne az árkülönbözöt ha eladnám a asztali gépem és a notim? Szerintem nem kicsit lenne durvább a szám az asztali javára. Egyszóval nem olyan rossz befektetés egy noti se és szvsz nem is sokkal drágább mint egy csúcs PDAIdőtállóságról meg szerintem ne beszéljünk, asztaliba fél évente minimum VGA csere van nekem, stb... Noti viszont valszeg 3 év múlva is jó lesz mindenre amire most is való! Itt nekem csak a játék a lényeges különbség.
(#91) BloodRay: Színvonalas hsz. Írtam már azt is hogy mennyit utálom, hogyha minden szar lóg le rólam, nagyon praktikus tömött villamosonMeg akkor már vegyek fel rövid nadrághoz is övet, hogy ne húzza le a mobil+pénztárca+pda bőrtokba kombó?
-
Yushchenko
őstag
Erre ott a bőrtok, ami azért messze nem akkora mint egy notitáska...
Mi nem értesz azon, hogy hiába rakom bőrtokba, utána is kell valahova tennem, nem foghatom a kezembe?
-> Hű de képben vagy! Egy GPS kb egy lebutított PDA-nak felel meg(legalábbis ha PNA-ra gondoltál). Akkor meg kb mi értelme is van venni külön egy PDA árának 80%-áért egyet??
GPS az N95-re vonatkozott, egy bekezdésbe van vele, ha megfigyeled.
-> Na szerintem ez volt a legjobb! Ki írt itt ilyet???
olvass vissza és hamar rájösz
Jah! Noti !=PC...
no comment... szerinted mi? Szerintem mind a kettő személyi számítógép, csak az egyik asztali a másik hordozható -
Peet210
őstag
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy egy pda+gsm kevesebb ideig bírja egy pda-nál.Persze a notihoz képest így is jó.
Az én Nokia 9300-ás telóm 4-5 napig bírja kb + - 1 nap haszálattól függően.
Majd az lesz a jó ha legalább 1 hétig is bírja a pda+gsm ugyan olyan használat mellett
Én is sokat gondolkoztam egy pda+gsm kombón az egyetlen ok amiért még nincs az a pénz -
Yushchenko
őstag
Én kérek elnézést. Akinek létfontosságú hogy pdf-et vagy filmet nézegessen otthonán, vagy munkahelyén kívül, és nincs nála noti, az vegyen csak pda-t
megéri
Akkor ezek csak nekem nem annyira létfontosságúak, mint másoknak
mod:
Jah! És emailt sem küldesz mert ott a postagalamb, max megdöglik út közben.
okostelefonnal lazán küldesz e-mailt
Luxuscikk... Egy okostelefon nem olcsóbb mint egy pda.
de telefonra mindenkinek szüksége van manapság, és mindig magunknál van. A PDA egy plussz elektronikai cucc, lassan már ki se fogunk látszani belőlük. Ha valaki használja rendesen, annak jó, de pl én is vettem anno, és csak egy plusz probléma volt, nem sokat értem vele.Amm látom csak nekem van olyan igényem, hogy ne lógjon le rólam mindenféle szar, és a zsebembe is elférjenek a létfontosságú cuccaim.
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Valóban, abszolut értékben sokkal olcsóbb egy pda. De nézzük, mit kapsz azért: egy kis képrnyőt, amely gyakorlatilag csak olyan funkciókhoz jó, amelyek működnek egy telefonon is. Egy érintőképernyőt, amely lehet, hogy nagyon jól hangzik, de (amilyennek én tapasztaltam) sokkal kevésbé felhasználóbarátabb, mint egy normál billentyűzet. Ugye van benne gsm, umts, stb, amelyek szintén megtalálhatóak telefonokban, sőt, néhány újabb notebookban is(erre most nem térek ki, mert azok a notik szerintem is irreálisan drágák). Ellenben egy notebook esetében mi az, ami nem tudsz megcsinálni, de egy pda-n meg igen?(telefonáláson kívül, de arra meg ott a telefon).
Az asztali gépek meg szerintem abszolut nem a mobil eszközök kategória. -
tkazmer
addikt
Egyébként egy noti sokkal drágább mint egy pda, szóval annyi erővel...
Azert ez nem teljesen igy van, az igaz, hogy mondjuk 120-150-ert nem kapsz olyan szintu notebookot, mint amilyen szintu pda-t, de vajon milyen teljesitmenyre kepes egy pda, van e olyan sokoldalu, es felhasznalobarat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged