- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Nem igazán értetted mit akartam írni.
Szerintem egy laptopot nem kényelmes cipelni, illetve menet közben használni(elkopott pár nadrágom oldala...) Ellenben egy PDA-val amit aránylag kényelmes. Ugyanakkor azon pdf-jeimet, ppt-imet, excel file-jaimat átnézhetem út közben is. Persze vannak telefonok amik erre szintén képesek már, de nem szeretem, ha természetellenesen kigúvad a szemem az utcán, ill padon. Azok a funkciók amik pedig szerintem még leginkább parasztvakítások a telefonokon, azok pda-n már valóban nyernek némi értelmet. Szerintem.
Számomra az érintőképernyő is nagyon praktikus tud lenni, persze szövegbevitelhez használhatom a teljes billentyűzetet is.
Természetesen nem mondtam egy szóval sem, hogy egy pda többet tudna mint egy laptop...
Jah! Ahogy Alukard is írja UMTS pedig egy fos még szerintem(Nekem is UMTS mobilom volt. -ZM60), nincs mindenhol(ott sem hozza a sebességet) és qrva drága.
[Szerkesztve] -
Alukard
senior tag
Nekem személy szerint nem baj, hogy nem kell 1 laptoppal rohangálnom várni 3-4 percet amíg aksiról feláll, és jószerivel azonnali módon tudok jegyzetelni, vagy elérni bármit másodpercek alatt, az UMTS el meg kitörölheted 1szerű mobilon, mer elég tragédia (tudom, mert V3x em van), az UMTS képességet csak jószerivel modemként tudtam kihasználni.
Igaz szükséges némi megszokás, de utána már nem lehet élni nélküle -
BloodRay
veterán
PDA-t sokkal-sokkal olcsóbban kapni...
Ami a sokoldalúságot illeti, az árkülönbségből van egy olyan asztali gépem amin játszani is lehet, amellett, hogy sokoldalú. Viszont pda sokkal kényelmesebben hordozható és amire menet közben szükségem van a számítógép funkciói közül azt el tudja látni.
Teljesítményben valóban sokoldalú laptop igen nem olcsó. Szerintem. -
Peet210
őstag
Nos a 320x240-es felbontáson nem épp a legélvezetesebb a böngészés a 640x480-as felbontáson már inkább használható, de pl msn-ezni vagy csak éppen megnézni néhány fontos dolgot vagy freemail-t a 320x240-sel is lehet.
Itt egy kép ez egy 320x240.
Ha esetleg valakinek van 640x480-asa azti is berakahtja összehasonlítás képp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest