- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Akkor gondolom már nem is lepődik meg senki, ha azt mondom a madarasteszkóban előttem esett le egy elég nagy adag madár cucc
(nem kábszer)
-
Gergello
addikt
Reméljük nem sütik bele a kenyérbe .
-
Bodz
nagyúr
A macska ellen meg kutyát kéne tartani a hipermarketekben...
-
ksanyo
tag
válasz
BobChemistry #20 üzenetére
Hát lehet hogy erőműje válogatja, de Pakson nem föld alatt van. Hanem egy 10emeletes beton tömbben. (fenének ásnának ki ennyi földet) Ő is volt Pakson, meg én is....szal láttuk.
[Szerkesztve] -
ksanyo
tag
Tescoban én is láttam már egeret átrohanni két sor között
-
Jégkokó
veterán
Én már a tescoba láttam egeret, szóval ezerszer inkább legyen macska
-
3psilon
aktív tag
Most az a baj, hogy én nem látom a képet.
Amúgy tavasszal voltunk Pakson az erőműben... néhány szögesdrót és biztonsági kapu mögött van ugye a reaktortér, ahonnan a primer kör gőze egy másik nagy terembe vezett. Ott csövek, zaj. Turbina, generátor, gerjesztő x4. Hát nem ott kószál egy macska? Ott feküdt valamelyik turbina mellett. (ugye jó meleg van a teremben) -
menpee
aktív tag
Majd ha a tintahal kimászik a konzervből, az lesz a királyság. Megy a fókusz, az aktív, meg minden anyámkínja, hogy ''Megszállták a Tescot a lábasfejűek''.
Egyébként a madarak alapdolgok, veréb mindig is volt bent, de a varjú azért nem volt semmi múltkor (vásárhelyiben voltam, és akkoriban rengeteg varjú volt a városban, mostmár eltűntek). -
adam182
csendes tag
a madarak teljesen megszokottak a kutyakaja kornyeken, de ha vki olvasta a tesco-s konyvet, akkot nem lepodik mar meg az ilyen macskas dolgokon sem
ott a storyban az volt, hogy jottek ellenorzesre, es a pekekhez belepve elfutott egy eger az ellenor elott....ő meg volt rokonyodve, hogy mit keres itt az eger a peksegben....erre mondta a csoka, hogy nem volt itt eger, amig nem kellett kirakni teszkot. teszkot a macskat.....o fogta meg az egereket, de allandoan belehugyozott a lisztbe, ezert meg kellett valni tole....NC -
Rossi
addikt
Lehet, hogy egy kedves vásárló macskává változott a lejárt szavatosságú kajától, és most visszatért kísérteni. Vagy sztrájkol.
-
lapa
veterán
nehéz szülés... ha az ember belegondol a méretekbe valahol törvényszerű, hogy beszökik egy-egy macska. gondolom elég nehéz lehet elkapni őket, nem örülnének a tisztelt kusztomerek a lepkehálóval vadászó alkalmazottak láttán, mondjuk ha 24 órás a bolt. de a szakszerűbb, fa macskacsapda-ketrec sem egyszerűen eldugható a polcok között. rosszabb esetben megfiallik szerencsétlen és akkor egy egész pereputty dőzsöl odabent. persze amíg van statikus ennivaló, addig nem nagyon mennek mozgó célpontra, szóval egérfogás nem játszik. patkányt meg ha minden igaz nem esznek.
(nem jön be a kép) -
FPéter
aktív tag
Engem ez tökre nem zavar. Inkább macska legyen ott, mint egér vagy patkány.
-
Polly89
csendes tag
Hát mondanám ami elsőre eszembe jutott..hogy a herkentyűk dobozát úgy gyártják, hogy mikor a kaja lejár, elkezdej bomlani, és a macska takarítani van ott, de az a helyzet, SAJNOS hogy az összes ilyen helyen legelőre teszik azokat a cuccokat, amik a legközelebb lejárnak, így esélytelen végülis.
Amúgy az is lehet, hogy az információs csaj kapta a barátjától, és bevitte magával a munkahelyére, csak elszökött. -
finest
addikt
Halszagra gyűl az éji vad... Ő is a tengeri herkentyűkre volt rákattanva. Lehet, h pont élete legnagyobb vágyát próbálta elérni a tengeri finomságokkal tömött polcokon tömve tele magát pukkadásig, Te meg elzavartad. Szégyeld magad!
-
-Nemtom-
őstag
a dolog borzasztóan egyszerü... a macska azért van h. megfogja az egereket. általában csak a raktárban van, vagy kint az udvaron, ugylátszik beszökött
-
elit_hun
őstag
Mi multkor a Tesco-ba voltunk, amikor ilyen madárcsicsergést hallottam, felnézek, és látom hogy ilyen kis madárfamilia csinált rendes fészket a lámpáknál...ott ették a polcok tetjén kiömlött izéséget
Persze egyből telefon a ANTS-nek, sztem te is hívd őket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest