- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
''Azalia ALC880-nál teljesen zajtalan.''
Az jó hír, mert ha veszek külön hangkártyát, akkor már nem Audigy szériás lesz ... most meg még drágák. (Meg ha veszek, akkor nem szoftveres kártyát, ugye.)
Nem tudom összejön e a pénz rá, de ilyet szeretnék. (Asszony kéri réges rég, hogy valami zenére valóval váltsuk már le az ősöreg párwattos műanyag Geniusokat.)
Ha nem jön össze a pénz, kénytelen leszek Genius X1250-et venni. A kettő között meg nem sok mindne van.
(Pl. egy Creative T20 2x annyi, mint az X1250, és mivel műanyag, erősen kétlem, hogy jobban szólna.)
Nézegettem Z-10-et is, paraméterei okésak, de akkor (se) veszek USB-s hangkeltőt, ha piros hó esik. Így is van 9 uSB kütyüm, az XP meg már 5-6 darab után el kezd köhögni, a belassulásokat nem is említve ...
Jani kartárs, betehetnél egy képet a blogba a porvédővel együtt a szatelitekről. Amúgy én nem értek hozzá, de ezek a ''borítók'' nem csökentik a hangfal zizegését ha fent vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest