- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óriáskészülék, kis akksival
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A párom tegnap megtalálta guglival a cikked.
-
válasz
Drótszamár #5 üzenetére
Van, az eszközök között megtalálod.
-
tütüke
tag
A Gimp tényleg nagyon jó. Jó dolgokat lehet vele művelni még kezdőként is.
Van egy olyan funkciója is valahol, hogy a képről veszek szinmintát, és a továbbiakban azzal dolgozom. Nem tudja valaki, hogy hol találom meg ezt funkciót? Egyszer már használtam, de azóta sem tudom, hogy hol találtam.... -
Drótszamár
őstag
Olyan mint a fotosoppban a klón ecset (asszem így hívják) van benne? Mert eddig nem találtam meg, viszont sokszor jól jönne a kép egyik (nem négyszög alakú részét) a kép egy másik részére lecserélni.
-
REDeath
őstag
Ez valóban nagyon jó progi, kevesebb helyet foglal el jóval mint a PS, de azért vannak olyan dolgok amiket nem tud, a PS meg igen. ...
Én linuxon szoktam használni ha szükség van ráValóban érdemes kipróbálni aki még nem próbálta. (aki meg nem ért a képszerkesztéshez, a scriptekkel az is jól el tud játszani, meg az effectekkel
)
-
-
Ha a folytatásban néhány kezdeti lépést leírsz (pl. hogyan lehet azt a szép zöld nénit megkreálni), annak jól és nagyon örülnék, mert jó iparos módjára eldolgozgatnék a GIMP-pel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest