Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
válasz
napos2600 #53 üzenetére
Ha jól értettem te csinálod a PH! oldalait?
Nagyon tetszenek a színek is és az egész mindenestül...Az elrendezés is jól el lett találva. Gratulálok,
tényleg ízléses és többnyire nagyon praktikus is.
Egyetlen megjegyzést engedj meg. (ha nem a te hibád, akkor ezer bocs!)
Szóval a kezdőknek szerintem nem minden világos elsőre. De lehet, hogy csak én vagyok az átlagnál is figyelmetlenebb..
Csak hetek múlva jöttem rá, hogy létezik két olyan fórum is, ahol részletes választ kapok.PROHARDVER! A-tól Z-ig és a LOGOUT A-tól Z-ig
De én a fórumokat eleinte egyálltalán nem figyeltem. ( Időm híjján eszem ágában sem volt fórumozgatni)
Jó lenne, ha a ''szabályzat'' valahol egy jól látható helyen is föl lenne tüntetve, --nemcsak a ''szerencsétlen'' kopasz szerencséjétől függne, hogy mikor akad rá a ''szezám tárulj''-fórumra.
Szerintem így még gördülékenyebb lenne az idomulás és kevesebb lenne a súrlódás, vagy félreértés is.
Ha én voltam figyelmetlen, akkor millió bocsánat!..
és ez esetben, --ha szabad kérnem-- megmutatnád, hogy hol voltam figyelmetlen?
Hol találni az eligazításokat?
Én pl eleinte, csak olvasgattam, (bejelentkezés nélkül) még azután is, miután már megjelent egy írásom...s emiatt a hozzám érkezett privát üzenetekről fogalmam sem volt,
--amiket csak akkor láthat valaki, ha bejelentkezik..(mondjuk ez logikus, de mégsem jutott az eszembe) hollott nagyon fontos infót kaptam Racecamtől. ..s mivel azt nem olvastam időben, ezért nem kis félreértés lett belőle...meg egy ''kis'' hátrányom is..
Elnézést kérek mindenkitől, ha rossz helyen kopogtattam!
[Szerkesztve] -
talmida
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #33 üzenetére
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged