- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Nem muszáj elolvasni. Elég, ha van ez a szám és használod, mikor kell.
Boccs! Remélem nincs harag. Tulajdonképpen csak értekeztünk. Azért nem hiszem, hogy fikáztam a topicot, egyszerűen csak kifejeztem, hogy rosszul esik az embernek ha értéktelennek tartják a saját cuccát.
Mert nekem is van egy 3600+ procim és filózom, hogy azt adjam el, vagy a Sempront-t, mert az egyik felesleges, de a közös gépbe a Sempron is elég lenne. Valszeg fáj, hogy csak ennyit kapnék érte.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Sk8erPeter #26 üzenetére
Szerintem táp esetén meg kell próbálni a kifújt levegő hőmérsékletéhez viszonyítani, hogy beletehetsz-e kevesebb levegőt szállító ventit. Szerintem egyébként a 28CFM elég lehet. De ezt talán csak tapasztalatból lehetne jól kitalálni, mivel a gyári csak be van szerelve, valszeg semmit nem lehet róla megtudni. Ez egyébként szerintem elég halk lehet [link] Én ilyet vettem nemrég, csak 9centisben.
-
Aprósólyom
addikt
Csak összejött
-
Aprósólyom
addikt
-------
--------
-------
--------
-----
-------
--------
-------
--------
---------------
[Szerkesztve] -
Aprósólyom
addikt
Mint írtam a kezemben tartva már érezhető volt valami rezonancia. Tehát, magában a ventillátorban keletkezik. Ha jól emlékszem az igazi teljesítményüket pár ezer óra után érik el.
Egyébként: Ennek az 1-2mm-es szilikonos izének nem hiszek. Ha érdekel elmondom miért, de tuti nem éri meg a pénzét.
[Szerkesztve] -
Aprósólyom
addikt
Én a nagyobbra cseréltem le(802). 12V-on szerintem nem is annyira halk. Van benne valami magas, és egyszerre valami mélyeb rezonancia alapból. Még rám sem erősítettem sehova, csak fogtam a kezemben és már mindezt akkor. Viszont alacsonyabb fordulaton, már igencsak vérszegény lenne a levegőkavarás. Na de elméletben pár ezer óra után kopnak össze kicsit az alaktrészek, remélem csendesebb lesz. Ha nem...
-
Aprósólyom
addikt
-
-
Aprósólyom
addikt
válasz
DeltaPower #13 üzenetére
Nem kenyerem a rizsa.
És köszi!
A sone-ra visszatérve. Szerintem jobb lenne a szubjektív mérés. Nincs pontos infóm, hogy a gyártók, milyen frekvenciatartományban mérnek, de szerintem hatásos lenne az emberi hallástartományt/érzékenységet figyelembe venni, amit azt hiszem ''dB B típusú'' mérésnek neveznek. Ezért lenne, jó mégtöbb olyan prohardveres teszt, mint az a hatalmas ventillátor teszt. [link] -
Aprósólyom
addikt
válasz
venember83 #5 üzenetére
Örülök, hogy pratikusnak vélitek. Én is rájöttem, hogy ez már nem maradhat anyiban, kell egy fix szám amivel gyorsan átszámolom a két értéket. Majd megpróbálok valamit keresni a sone-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ford topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest