- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát fantáziám van, elvégre nagy SG, SG Atlantis rajongó vagyok, de a fizika nem fantázia alapján működik. Nem úgy van, ahogy azt mi elképzeljük (bár mondjuk erről is vannak meglepő tények). Attól hogy egy scifiben párhuzamos végtelen számú dimenziókról beszélnek, az még attól lehet valótlan. A fizikát ne a scifiben keresd, hanem az iskolában, egyetemen!
-
Rive
veterán
Fantáziád, az van. A tudományhoz viszont egy kicsit kevesebb fantázia, és több ismeret kell.
A legnagyobb koponyák tételeit is megdöntik.
Nos, az efféle döntögetés a tudományon belül nem szokás. Példának okáért én még ma reggel is az ősi görögök egyik elméletét használtam. Modták vala: a mozgás fenntartásához erő kell. És azt a rohadt kukát tényleg végig kellett húzni a járdán, egész az út széléig.
[Szerkesztve] -
dr faustus
senior tag
A legnagyobb koponyák tételeit is megdöntik. Nem pár év alatt az igaz, de mindről kiderül előbb utóbb, hogy azért nem teljesen úgy van az.
Ne haragudj, de miféle nagy koponyák milyen tételeit és főleg kik döntik meg? Meg ez így nem túl meggyőző.
Szóval semmi sem biztos. Erről kár is vitatkozni.
Ez így semmi, egy közhelygyűjtemény. Az sem biztos, amiről te azt írod, hogy nem az, hiszen lehet, hogy mégis.Most akkor mondtam valamit? Nem biztos.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nem fárasztó a hozzászólásod, hanem egyenesen értelmetlen, és hülyeségeket tartalmaz.
Szerinted a majomtól származunk? Elmondanám, hogy a majom és az ember közös őstől származik a tudomány jelenlegi állása alapján.
Bizonyítékot akarsz? Bizonyítékok léteznek, csak általában szándékosan visszatartják, vagy az ilyeneknek mint te, akik se írni, se tördelni nem tudnak, azoknak nem jut oda a napi internetadagjukba.
A dimenziós kitalációiddal pedig akkorát röhögtem, hogy majdnem összedőlt a ház. Bár lehet, hogy tényleg egy másik dimenzióból jöttem, fene tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest