- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
Nah akkor vitatkozzunk.
Elöször is bocsi a tördelésért, siettem. Az egész talán azért sikeredett annyira értelmetlenre, mert rengeteg mindent szerettem volna leírni pár sorban és kissé összefolyt.
A majomtól való származást gondolhattad volna, hogy nem úgy értettem, hogy a fővárosi állatkertben lévő majmoktól származunk, hanem egy közös őstől. Nem akartam kirészletezni, gondoltam tudjátok, de ha nem hát nem....
Bizonyíték? Miről beszélsz? A legnagyobb koponyák tételeit is megdöntik. Nem pár év alatt az igaz, de mindről kiderül előbb utóbb, hogy azért nem teljesen úgy van az. Szóval semmi sem biztos. Erről kár is vitatkozni.
A dimenziós duma lehet kicsit erős, de csak fantázia kérdése úgy gondolom. Bár lehet nem jól használtam az idetartozó fogalmakat ezért elnézést is kérek, de attól még kitartok a többdimenziós elmélet mögött. Ha nemhiszel bennük ajánlom nézz több sci-fi-t mert elég szegényes a fantáziád!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest