- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
nem is nezek, annak idejen sem nagyon, anni megmaradt, hogy ugy befordul amerikat imitalva a kameraba
csak az sem amerika
es sokat olvastam rola, hgy mennyi a kamu
dehat ez is egy mufaj
Chrudinakrol is kiderult hogy a studioban kevertek a fegyverropogast
meg meg Orosz Jozsi volt jo, mikor Bagdadban volr megbujt egy lakasban a padlo alatt es neha kinezett afuggonon, aztan mikor odaertek az amcsik akkor hazarepult, azt mondta fel
ez is hadutudositas vegulis
ps. ja es egyszer kesobb a klub radioban kijelentette: meg sosem felt semmitol
hahahaha -
tiv61us
őstag
ez OK is meg minden
sot lehet Freit sem szeretem
az iras sem rossz
de az osszefuggest nem latom, ha valakit fikazni akarok, akkor a musora miatt teszem nem egy meg csak nem is analog musor miatt
bar Freit regen lattam
es az is igaz a termeszetfilmeket kedveltem, kedvelem, de egyre ritkabban nezem, mert uzlet lett az is,
meg tenyleg 1000-szer mar faraszto megnezni, hogy a hiena egy kocsog, az oroszlan vadaszik, a parduc szep
de nem ertem mier pont Frei?
Marmint ide
ps. ja ha termeszetfilmeket forgat -tudod nem vagyok otthon azert mondenben- akkor OK
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Hiába no, nem csak bulvárban, hanem ''ismeretterjesztőben'' (jobb lenne ikább szenzációterjesztőnek nevezni) is a gyilkos, halálos, véres adható el. Anno (lehetett már 15 éve is) volt egy baromira jó, föld kialakulásáról szóló sorozat, szenzációs tartalommal és animációkkal. Nagyon szerettem nézni, rengeteg érdekeset tanult belőle az ember gyereke, de egyszerűen mindig bealudtam rajta. Hétvégén, koradélután (ebéd után) adták, 40 percig bírtam koncentrálni (persze, reklám nem volt közben) és utána végem volt. A mai rohanós világ gyereke szerintem 15 perc után megunná, bezzeg a pávián agyara...
-
A Discovery-n a blokkosítás az idegesítő. Valaki eldönti, hogy két hónapig minden nap 8 körül az OCC-t kell adni. Vagy hogy mostanában minden este ugyanabban az időben híres (?) emberek öngyilkosságát rekonstruálták a fenti írásban említett módon. Vagy hogy szintén mindig stabilan, minden nap lehet csámcsogni/okádni a boncmester kalandjain.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Projektor topic
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged