Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Hiába no, nem csak bulvárban, hanem ''ismeretterjesztőben'' (jobb lenne ikább szenzációterjesztőnek nevezni) is a gyilkos, halálos, véres adható el. Anno (lehetett már 15 éve is) volt egy baromira jó, föld kialakulásáról szóló sorozat, szenzációs tartalommal és animációkkal. Nagyon szerettem nézni, rengeteg érdekeset tanult belőle az ember gyereke, de egyszerűen mindig bealudtam rajta. Hétvégén, koradélután (ebéd után) adták, 40 percig bírtam koncentrálni (persze, reklám nem volt közben) és utána végem volt. A mai rohanós világ gyereke szerintem 15 perc után megunná, bezzeg a pávián agyara...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Óra topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest