Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dbius

veterán

válasz Laslow #86 üzenetére

Sil hsz-ból átemelve: MR Tech Local Install: ez a svájcibicska, nélkülözhetetlen. Nehéz lenne felsorolni, mi mindent tud (főleg kiterjesztések kezelését könnyíti meg), de a legfontosabb szvsz az, hogy ''kompatibilissé'' lehet a segítségével tenni a többi kiterjesztést, így verzióváltáskor újra használatba lehet venni az esetleg letiltott kiterjesztéseket is.

Ezzel menni fog

• dbius

veterán

Én az alábbi kiegészítőket használom. Van pár, amit még nem láttm felsorolva, és szerintem nagyon hasznos:

Szerk: a kiegészítők listája meg lemaradt :W

[kép]

- autocomplete manager 2.0: bődületesen jó szerintem. ha a címsorba elkezdesz valamit beírni - beállítástól függően - megnézi, hogy szerepel-e a könyvjelzők, előzmények között, és a látogatás gyakorisága szerint jeleníti meg őket egymás alatt. Tehát ha van egy könyvjelződ, aminek nincs alias neve, de tudod a címének egy részletét, akkor beírod, és megjelenik a címsorban csak kiválasztod, enter... és be van töltve. Megkülönbözteti az előzményt, könyvjelzőt olyan módon a találatok között, hogy egyiket dőlt betűvel jeleníti meg, a másikat simával. Próbáljátok ki, utána kötelező darabbá fog válni.. ;)

- secure login: az egyes oldalakhoz elmentett jelszavak kezelése, beírása válik könnyebbé, opera szerűvé. Azon oldalaknál, ahol már el van mentve a jelszó, a kitöltendő mezőket jelzi egy x színű kerettel, és ctrl+enterrel kitölti a mezőket, enterrel pedig be is lépsz. Be lehet állítani, hogy ha olyan oldalra lépsz, ahol már el van mentve név, jelszó akkor az automatikusan beírja előre ctrl+enter nélkül is - én ezt a funkciót nem használom - szerintem ez is nagyon hasznos.

- febe: ez egy automatikus profil/kiterjesztésmentő kiegészítő. Be lehet állítani, hogy naponta (hány órakor), hetente vagy mikor mentse el a beállított kiterjesztéseket, vagy az egész profilt, melyet egy új telepítést követően csak annyi helyreállítani, hogy magát a febe kiterjesztést felteszed - ezt is elmenti külön, tehát le sem kell tölteni - és utána a mentett file-ból szépen mindent visszaállít az elmentett állapotra. nagyon jó pl. ha vki munkahelyén és otthon vagy tökmindegy hol, de több helyen is ugyanúgy firefoxot használ, és ezáltal igazából egyszerűvé válik a firefoxok ''klónozása'' :)

- autofill forms: űrlapkitöltések egyszerűsítése (új honlapon regisztrálás pl...)

asszem ennyi. Ja még valami: bevallom őszintén, hogy a topicot átolvasva raktam fel most a mozilla archive format (köszöni szépen nagyon jól működik 2.0.0.6-os ff alatt, linuxon :C ), a bbcodeXtra, valamint az image toolbar kiegészítőket. Ezúton is köszönet azoknak, akik felhívták rá a figyelmemet! :R

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák