- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Ha ÜcsH ezért bepereli az PH!-t, akkor én pedig a PH! segítségét kérem egy visszaperben. Indok: fogyasztói megtévesztés.
Magyarázat:
Adva vagyon egy üdülési csekk, amin szépen olvasható, hogy felhasználható többek között: személygépkocsi-üzemanyag vásárlása
[link]
Namost én szépen el is használtam belőle nyaralásra, nem is volt gond belőle, gondoltam, hogy a helyi Mol kútnál felhasználom, mindenki aki kapott belőle arról lett tájékoztatva, hogy egy bizonyos keretig megtehető. Utánanéztem Mol weboldalán és ott is ez állt, sőt, fel is hívtam a Mol ügyfélszolgálatát, de erre már nem emlékszem (tavaly történt). Tankolni kell, üdülési nálam, kutas közli (teljesen korrekt volt), hogy nem mindegyik használható fel, csak akkor ha külön fel van tüntetve rajta. Mondom, ott van (gondolom nem kell újra linkelnem). Az sajnos nem jó, a csekken kell feltüntetve lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő