- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android dual SIM okostelefonok
- Fotók, videók mobillal
- Még el se terjedt, de már másolnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Ha ÜcsH ezért bepereli az PH!-t, akkor én pedig a PH! segítségét kérem egy visszaperben. Indok: fogyasztói megtévesztés.
Magyarázat:
Adva vagyon egy üdülési csekk, amin szépen olvasható, hogy felhasználható többek között: személygépkocsi-üzemanyag vásárlása
[link]
Namost én szépen el is használtam belőle nyaralásra, nem is volt gond belőle, gondoltam, hogy a helyi Mol kútnál felhasználom, mindenki aki kapott belőle arról lett tájékoztatva, hogy egy bizonyos keretig megtehető. Utánanéztem Mol weboldalán és ott is ez állt, sőt, fel is hívtam a Mol ügyfélszolgálatát, de erre már nem emlékszem (tavaly történt). Tankolni kell, üdülési nálam, kutas közli (teljesen korrekt volt), hogy nem mindegyik használható fel, csak akkor ha külön fel van tüntetve rajta. Mondom, ott van (gondolom nem kell újra linkelnem). Az sajnos nem jó, a csekken kell feltüntetve lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest