Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Igen, olcsó a számlaveteés... csak pl nekem késedelmi kamatot számoltak fel a számlavezetési díjra... pedig végig volt pénz a számlán, csak ők késöbb vonták le valamiért. (ok, valami 5Ft volt asszem, de akkor is... ha ilyeneket hibáznak, akkor mi minden lehet még ott???)
A másik esetem: neten akartam vásárolni a bankkártyámmal. Visa Electron, amivel természetesen nem lehetett volna. Bepötyögtem a kártya számát, majd kérte a CVC kódot... hát én találtam rajta mégegy számsort, odaírtam. Persze elutasítottákAztán jött a meglepi a következő havi számlakivonaton: levontak párszáz forintot a netes vásárlás miatt! (mégis hogyan, ha nem is stimmelt a CVC kód???)
A harmadik. Volt lekötött betétem náluk. Ismétlődő lekötés, az egyik forduló után egy nappal mentem be megszüntetni, és egyben fel is vettem volna kicsit felkerekítve a folyószámlámról. Erre úgy fizettek ki, hogy készpénzfelvételi díj a megszüntetett lekötés összegére + készpénzfelvételi díj a maradék párezerre, amivel a folyószámláról kiegészítették. (ahelyett, hogy a lekötés megszüntetésekor ''ingyen'' átkerül a folyószámlára, és onnan adja ki a pénzt, egyszeri kp felvételi díjjal... így a duplájába került majdnem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 Laptop
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest