- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi all!
Hát a hozzászólásokat olvasva sokatokat irigyellek! Én iszonyat mint szenedek az alvással. Nem is szeretek aludni. Bizonyos mértékig feleslegesnek is tartom. Időpazarlás
Biztos ez is közre játszik abban, hogy nem is igazán tudok. Nálam az elalvás kész rémálom
Akármennyire is állmos vagyok, nagyon ehezen tudok csak elaludni. Lefekvéskor valami félelmetes mennyisgű gondolat cikázik a fejembe. Nekem ezért is van szükségem a tv-re elalváskor. Kell egy másor ami érdekel, elkezdem halgatni, és arra próbálok figyelni. Ez elvonja a figyelmem a saját kattogásomról, és így nagynehezen elalszom. De ha elalszom sem szép és jó minden. Kb 5 alkalommal felébredek, ismételt szenvedés az elalvással, és a lefekvéstől számított 6 órán belül megunom, és felkelek. Az esetek 70 szánalékában ez így megy. a maradék 30 % az olyan mint a múlthetem, hogy alig 9 órát aludtam egész héten, és így képes voltam egyhuzamba 1 felébredéssel 8 órát aludni
Hát kb én így vagyok az alvással
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged