- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Powerbeats Fit néven érkezik új Beats fülhallgató
- Már görgetés közben is fordít a Google Karikázva keresés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi all!
Hát a hozzászólásokat olvasva sokatokat irigyellek! Én iszonyat mint szenedek az alvással. Nem is szeretek aludni. Bizonyos mértékig feleslegesnek is tartom. Időpazarlás
Biztos ez is közre játszik abban, hogy nem is igazán tudok. Nálam az elalvás kész rémálom
Akármennyire is állmos vagyok, nagyon ehezen tudok csak elaludni. Lefekvéskor valami félelmetes mennyisgű gondolat cikázik a fejembe. Nekem ezért is van szükségem a tv-re elalváskor. Kell egy másor ami érdekel, elkezdem halgatni, és arra próbálok figyelni. Ez elvonja a figyelmem a saját kattogásomról, és így nagynehezen elalszom. De ha elalszom sem szép és jó minden. Kb 5 alkalommal felébredek, ismételt szenvedés az elalvással, és a lefekvéstől számított 6 órán belül megunom, és felkelek. Az esetek 70 szánalékában ez így megy. a maradék 30 % az olyan mint a múlthetem, hogy alig 9 órát aludtam egész héten, és így képes voltam egyhuzamba 1 felébredéssel 8 órát aludni
Hát kb én így vagyok az alvással
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest