Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Landsmann

addikt

Bizony az ilyen össze-vissza alvások megzavarják a biológiai órát. Ki kell tapasztalni,hogy melyik az az időszak, amikor célszerű lefeküdni. Nekem fél 11 és 11 közötti az ideális. ha később fekszek, (akár fél órával) akkor fáradtan kelek, ha hamarabb, akkor meg álmosan. Persze van időszak, amikor nem érzem jól magam, majd leragad aszemem, akkor olyan 9 és fél 10 között fekszek. Kialvási szempontból ennek nincs jelentősége, mert ugynaolyan hulla fáradtan és álmosan kelek, mint amikor lefeküdtem. De Ez akkor van, amikor rosszul érzem magam. Olyankor az álmosság mindig rámtör. Még az a jó, hogy aludni iylenkor is tudok. Akkor még csak igazán. Akár 12 órát is.
    Nem célszerű a napközbeni 1-3 órányi szunyókálások. Volt, hogy én is csináltam, mert nagyon álmos voltam. Tévét néztem, aztán 5-6 óra tájban megszunnyadtam. Aludtam 1 másfél órát. Aztán éjszeka nehezebben ment az elalvás.
    Azok vannak a legrosszabb helyzetben, akiknek rendszertelen a munkakezdése. Nyílván valmilyen szinten ehhez is hozzá lehet szokni, de mégsem olyn, mint aki nap mint nap azonos időben tud lefeküdni.

Új hozzászólás Aktív témák