- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Encian
tag
Sziasztok! segítségeteket kérném a DOSBox használatához. a cikk jó, végre tudnám futtatni az egyik régi kedvenc logikai játékomat. letölt, installál, majd megnéztem a kompatibilitási listát és itt jött a hidegzuhany. SWING --> broken
sebaj, a 0.62 höz írták ez meg már 0.65 ös. a hozzá tartozó bejegyzésben panaszkodnak, hogy tényleg nem megy, de az utolsó szerint mégis. sajnos nem értem, hogy mit akar a cd rommal, pedíg az üzenetekből az derül ki számomra, hogy ez fontos neki.
''The game does run, even with sound as long as you mount the game dir + a cd-rom. (just mount the game dir again, but this time as cd-rom). This way the game thinks it is a client.''
a játék muontolás után elindulni látszik, ''error initializing cdrom drive'', de a single player --> new game ''you started the game as network client'' után nem történik semmi .
köszönöm a segítséget. -
3psilon
aktív tag
Nem próbáltam ki sok játékot... nem vagyok nagy játékos. A Duke Nukem első és második epizódját toltam végig. Ez egy '92-es játék, és teljesen jól megy.
A másik, amit ki akartam próbálni, az a Syndicate volt. Ezzel meg eleget szenvedtem, de sajnos nem ment. Lassú volt, az egér villogott, ahogy az oldalon is megírták.
Szóval sajnos az a baj, hogy nem lehet általánosságokban beszélni. Van játék, ami régi, és megy, van, ami új és megy, van ami nem megy. Ráadásul a dolog attól is függ, milyen géped van. Tipikus YMMV... -
3psilon
aktív tag
Áh, ennek nem lenne értelme, annyi játék van. De a prog oldalán van ilyen játékadatbázis. Belinkelem.
Sajnos igaz, amúgy tényleg nem nagyon fejlesztik a progit... kár, de ez van. Tény, hogy az újabb játékokhoz annyira nem jó, de lehet rajta 2D-s mászkálósakkal játszani meg jókat kalandozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Ford topik
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged