- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
-
yakuza.tora
addikt
Miért is olcsóbb az ásványi olaj???!!! Ugyan! Ne csak a piaci árat vegyük alapul! Az okozott egészségügyi és természeti károkat miért hagyod ki a termék árából? Valakinek azt is meg kell fizetni.
Az olaj lobbi nem az ásványi olaj termelésének drágaságáról tehet, hanem az alternatív technológiák víz alá nyomásáról... Sztem...Persze, lehet, nogy ezzel egyedül vagyok... -
Fecow
aktív tag
Az elvesznit, azért írtam idézőjelben, mert abban az értelmében használtam, hogy nem hasznosul, nem pedigg abban, hogy egyszer csak semmivé lesz.
Nos nem vagyok energetikai mérnök, de sztem nem lehet csak úgy vissza venni a termelésből(persze bizonyos feltételek mellett biztos lehet), illetve nincs is nagyon értelme állítgatni. Ha bele gondolsz az erőmű már csak azután tudja , hogy mennyi a kb optimális temelés, miután látja, hogy mennyit vesz fel a hálózat, és a fel nem vett energiának valahova távozni kell, erre írtam, hogy pl megy a másik országnak. Az áram felvétel meg különben is állandóan változik, ha csak felkapcsolsz egy égőt már változik tehát nem hiszem, hogy másodpercenként tudják változtatni az enrgiatermelést De tényleg nem akarok jobban bele menni. Így is szét offoltam a topicot. Bocs Vamp
Akit esetleg érdekel villamos energia rendszer működés, az nézze meg ezt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest