Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgabor
aktív tag
Szia Dottore!
Köszönöm, hogy ígéretedet megtartva végigcsináltad a tesztet!
Hasonló dolgokat olvastam, mint amit én is tapasztaltam. A winamp sok esetben nem teszi külön hallhatóvá a hangokat, hanem összemossa, ami nem zavart, míg nem hallottam a részleteket foobarral. Ennek ellenére a foobar néha tényleg kicsit túl tökéletes és száraz, míg a winamp melegebb hangzású.
Dolgoztam rádióstúdióban hangtechnikusként és részt vettem néhányszor diszkó/koncert hangosításban, így a pszichológiával személy szerint még mindig nem értek egyet. A kinézet maximálisan nem érdekel. (és fórumokat sem olvastam)
A foobar beállításaival kb 10 percet töltöttem és attól/az alatt nem nőtt a szívemhez. Sőt a mai napig nehezen találok meg benne pár dolgot, amikor kellene
A jól megszokott Winamp kezelhetőség szempontjából jobb lenne, csak a kattintásaimra reagál nagyon lassan a kernel bypass pluginnal. (nálad is?)
A referencia zenéidet megpróbálom megszerezni és meghallgatom azokkal is a programokat.
Mégegyszer köszönöm a fáradozásodat!
Természetesen a tesztalanyaidnak is!!
Üdv!
Gábor -
eszgabor
aktív tag
-
eszgabor
aktív tag
Most próbálgattam egy Ákos koncertfelvétellel a Winampot WaveOuttal és a Foobart kernel streaminggel és 32bittel.
Én tompábbnak (élettelennek) hallom a winampot így is.
A pszihológia ügyében : nekem szimpibb a winamp, mert kezelhetőbb és már olyan jól megszoktam, így ez most pont az ellenkező irányba befolyásolt volna.
Jó kis vitát váltottam ki
Winampban lehet bitrátát állítani, vagy a 24bit az alap és egyetlen?
[Szerkesztve] -
eszgabor
aktív tag
Szia Dottore!
Nos igen!
Én nem wave outputtal próbáltam.
Részemről semmi pszichológia nem volt, csak meghallgattam. Annyire nem vagyok elvetemült, hogy odaképzeljek misztikus dolgokat, még ha az írásom alapján ez is jönne le
Mi a helyzet a két további advance-szal?
1, kernel bypass
2, 32bit a default 16 helyett (azt írják hangkártyára, hogy 32bitnél 192 dB belső dinamikatartomány van, nem lehet, hogy azt a winamp nem aknázza ki?)
Na jó, az első lehet, hogy önmagában nem jelent semmit, de a másodikkal együtt lehetséges, hogy igen. Nem?
Ha közvetlenül beküldöm a jelet a 32bites feldolgozóba és pont 32bittel....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest