- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
nem adnak semmit. Van egy nyomtatott lista a lakók nevével ABC sorrende rendezve..oda beírja,hogy Fizetve és én meg aláírom. A papírmunka kb. ennyi. Most megkértek,hogy mint bérlő ne anyázzak,mert a tulaj sokáig lakott ott stb. Ha a saját lakásom lenne, akkor már kivertem volna a balhét, így meg maradt a LOGOUT.
-
V.Stryker
nagyúr
Viszonylag nagy házról van szó. Alul boltokkal,a fél emeleten irodákkal+11 szint lakótér. Szóval nem tudom mit csinálnak. Nem is igazán érdekel....csak kicsit furcsa volt a kézből-kézbe jelenség.
Még azt is megkockáztatom,hogy az ''irodán'' lévő marha nagy széfben őrzik a pénzt és még a bankba sem viszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest