- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Nem akarok vészmadár lenni, de így azért nehéz nyomonkövetni, hogy ki fizette be a díjjakat,ill. hogy a képviselő nem vesz-e ki belőle. Halottam már ilyen sztorit, hogy ha az illető egy kicsit megszorult, akkor abból vette ki a pénzt. Csak egyszer bebukott vele, mert nem tudta visszatenni időben.
-
Lasi
tag
válasz
DArchAngel #19 üzenetére
Mintha a mi néninkről beszélnél.
De jelenleg nincs jobb ötlet, mert mi meg nem vennénk a nyakunkba ennyi ''hol fizet-hol nem fizet'' lakótársat.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nalunk a kozosize panaszkodott ahogy a sarga csekk drag apostan otp-n fizessuk, na azota en utalom ha neha felbohhen es akkor szip kerek osszegekt 2x dec-ben meg a maradekto:- )
udv
neduddki
p.s. halvany lila kodom nincs mennyi a kozos ize, kb 6rugo folott kicsivel -
V.Stryker
nagyúr
nem adnak semmit. Van egy nyomtatott lista a lakók nevével ABC sorrende rendezve..oda beírja,hogy Fizetve és én meg aláírom. A papírmunka kb. ennyi. Most megkértek,hogy mint bérlő ne anyázzak,mert a tulaj sokáig lakott ott stb. Ha a saját lakásom lenne, akkor már kivertem volna a balhét, így meg maradt a LOGOUT.
-
yash
senior tag
Nem kötelezhetnek arra, hogy adott időpontban jelenj meg... MA sem! és ha beteg vagy, stb? Egyszerűen csak szopatnak, és el akarnak téged küldeni a kurva anyádba, ha nem úgy fizetsz, ahogy nekik tetszik, de ez nem így van! Nálunk is és gondolom mindenhol, létezik a banki átutalás intézménye!!! Még ha nem is akarják az orrodra kötni. és igenis számon tudják követni, ugyanis a közlemény rovatba be kell irni a neved és a lakás földrajzi azonosítóját. Szerintem itt valami kurva nagy simlisség van a háttérben, és egyszerűen csak kell nekik a készpénz pár napra, kio tudja miért... nekik is jobb, ha nem kell őrizgetniük, vagy mégsem? Lehet vki nem fizette ki, de nem feltételezhetik rólad, hogy ilyen vagy, ez ugyanis a nem egyenlő bánásmód alkotmányos jogaidba ütközik! LEgközelebb fenyegesd meg a kis hölgyet, hogy ezt jelenteni fogod a nemtomkinek, fogyasztóvédelem stb, blöffölj rá, ha nagyon pampog továbbra is! Ne hagyd magad baszki, ez az alak csak nem akar vmit az orrodra kötni! Ne hagyd hülyére venni magad! Kérdezz meg könyvelőt vagy akárkit, bárki meg tudja mondani, hogy JOGOD MIHEZ VAN! Borítsd csak rá az asztalt szépen, szavakban!
-
V.Stryker
nagyúr
Viszonylag nagy házról van szó. Alul boltokkal,a fél emeleten irodákkal+11 szint lakótér. Szóval nem tudom mit csinálnak. Nem is igazán érdekel....csak kicsit furcsa volt a kézből-kézbe jelenség.
Még azt is megkockáztatom,hogy az ''irodán'' lévő marha nagy széfben őrzik a pénzt és még a bankba sem viszik. -
Lasi
tag
És egy ekkora házban mennyi ilyen ''értetlenkedős, kötözködős aztán rábólintós'' lehet.
Nálunk csak 28 lakás van, de a gyűlésen elég 2 fent említett értelmiségi és már megint elúszunk azon, hogy milyen színű legyen a lépcsőház lábtörlője.
Persze ha egyáltalán van akkora házban gyűlés, azért érdemes egy kicsit feltüzelni az indulatokat...Tapasztalatból tudom, hogy akinek vmi egy kicsit is nem tetszik, és még lenyeli a békát, az erre kipattan.
A könyvelést gondolom ilyen formán az APEH is nyugtázta nekik, ugye? -
tkazmer
addikt
Nem tudom, de ha másoknak sem felel meg az időpont szerintem össze lehet fogni, és azt lehet mondani a házmesternek, hogy vagy repül, vagy máskor, illetve pontosan is nyitva tart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- RAM topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest