- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Szépen beforgattál
Azt hiszem túlidealizáltam a modellemet. Lehet most elbeszélek melletted.
Az az egymásra mutogatás, hogy ''fordítsuk meg a dolgot: az lenne igazán élhető, ha nem lopnák a netet''. Ahhoz hogy élhetőbb legyen vkinek tenni kéne. Például ha megmondják a gyereknek, hogy viszontlátásra a netcafé a sarkon túl van és hogy most éppem a 100k-s bérelt vonalat lopja, ha ezt elmondják neki és ő megérti hogy ő vkitől lopott és változik a véleménye a saját tettét illetően akkor vmit tettek a világért. Az meg a bónusz ha lesz titkosítás is.
A wlannak meg még sok dolognak be kéne érnie itt Mo.n, a jogi háttere se teljesen tiszta mindenki számára. Nekem sem(ezért van nálam mindkét routeremen titkosítás és mac szűrés, ). Jobban kéne hirdetni az igét hogy mi legal és mi illegal, nem feltétlenül csak úgy hogy ilyen hírek jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt hiszem túlidealizáltam a modellemet. Lehet most elbeszélek melletted.