- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocko
tag
picit OFF:
Íme az én játékos laptopom:
Nekem úgy alakult, h felköltöztem Pestre és kellett egy laptop. A kiszemelt áldozat egy FujistuSiemens Amilo M1437G -pl:[link]- amiben van egy 1.8as Centrino 1 giga ram és egy X700. Játékra sokat használom, de kezd kiöregedni ez a kártya... Főleg autós játlkokkal játszom. A legutóbbi játék ami normálisan fut rajta az a Test Drive Unlimited (érdekes módon nekem ment a game egyből és nem volt semmi probléma mint egyesekek vaddisznó konfiggal asztalin), persze minden minimumon. Néha zavaró, h a kártya egyszerűen megzabálja a ramot. Habár van neki saját 128megája, de -van aki nállam biztos jobban tudja- a ramból is tud elvenni magának így majdnem fél giga memóriához jut ha nagyon éhes és ilyenkor rendesen be szokot szaggatni. A másik nem mellékes dolog, h rohadtúl melegszik. Pont jobb kéz alatt van az X700 bal alatt pedig a vinyó. Egy forró nyári napon az ember nem pont egy ilyere vágyik...
Most már vannak ennyi pénzért (~270) jóval jobb vgaval szerelt gépek végülis ha van rá ennyid és utazol akkor megéri, h mindig mindened nállad legyen és elfogadható minőségben tudja azt amit asztalivel csinálnál. Viszont ha nem kell a mobilitás -LAN partit hagyjuk...- akkor nem érdemes cserélni. Ennyiért inkább vegyél egy jobb gépet és költs pénzt a házra meg hűtésre.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest