Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rocko

tag

válasz agent_k #12 üzenetére

picit OFF:
    Íme az én játékos laptopom:
    Nekem úgy alakult, h felköltöztem Pestre és kellett egy laptop. A kiszemelt áldozat egy FujistuSiemens Amilo M1437G -pl:[link]- amiben van egy 1.8as Centrino 1 giga ram és egy X700. Játékra sokat használom, de kezd kiöregedni ez a kártya... Főleg autós játlkokkal játszom. A legutóbbi játék ami normálisan fut rajta az a Test Drive Unlimited (érdekes módon nekem ment a game egyből és nem volt semmi probléma mint egyesekek vaddisznó konfiggal asztalin), persze minden minimumon. Néha zavaró, h a kártya egyszerűen megzabálja a ramot. Habár van neki saját 128megája, de -van aki nállam biztos jobban tudja- a ramból is tud elvenni magának így majdnem fél giga memóriához jut ha nagyon éhes és ilyenkor rendesen be szokot szaggatni. A másik nem mellékes dolog, h rohadtúl melegszik. Pont jobb kéz alatt van az X700 bal alatt pedig a vinyó. Egy forró nyári napon az ember nem pont egy ilyere vágyik...
    Most már vannak ennyi pénzért (~270) jóval jobb vgaval szerelt gépek végülis ha van rá ennyid és utazol akkor megéri, h mindig mindened nállad legyen és elfogadható minőségben tudja azt amit asztalivel csinálnál. Viszont ha nem kell a mobilitás -LAN partit hagyjuk... :U - akkor nem érdemes cserélni. Ennyiért inkább vegyél egy jobb gépet és költs pénzt a házra meg hűtésre.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák