- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Igen, ott lesz, mert a Canonical különutas, "not inveted here" hozzáállása őket is lépésre kényszerítette.
Az LMDE-vel pedig szerintem a jó irányba tettek egy lépést, és ugyan még nem működik rajta minden, ami az Ubuntu alapú Minten, de egy Arch-Manjaro kapcsolathoz hasonló Debian-Mint viszonyt simán el lehet képzelni és működőképes is lehet.
Mondjuk nekem szimpatikusabb lenne, ha nem a Jessie-t követné az LMDE, hanem a testing-et. -
julius666
addikt
Nem fogják. A consumer vonalról kukáznak mindent amit csak lehet, Ubuntu phone full kuka, desktop environment fejlesztés full kuka. Akit lehet/hajlandó, átcsoportosítanak a "pénzes" üzletágakba a cégen belül (cloud, ami tényleg megy, meg az IoT, amivel simán lehet újból csak pofáraesés lesz), a többieket szélnek eresztik.
Ha tippelnem kéne, a desktop OS fejlesztése úgy ahogy van takarékra lesz véve. Aminek szerveren is van értelme azt esetleg reszelik maguknak, többit meg lehetőleg érintetlenül átlapátolni debilányból, rá az új vicces állatnév és kész az új verzió.
Most jött ki a nagyon sok (lassan 10) éves gyakorlatuk eredménye, hogy magasról tojtak arra, a Linux disztrók világában ki merre megy, mindenből inkább sajátot fejlesztettek, csomó pénzt, erőforrást elpocsékolva. Bazzaar, Upstart, MIR és lehetne sorolni. Ezeknél mind már jóval a kinyírásuk vége előtt látszott, hogy teljesen vakvágányok. Most jutottunk el oda, hogy elfogyott a pénz és már a komolyabb saját cuccokat is le kell kapcsolni. Ez a széllel szembe pisálás fényes eredménye.
Én mindenesetre annak legalább örülök, hogy a Gnome lett az új választott, én magam is azt használok, igaz nem a default témával. A tengernyi hibája ellenére ez a legkevésbé problémás számomra a linuxos DE-k tengerében (nem nekem kell 0-ról kifaragni, nem bugzik, fagy szét rommá és nem időutazás kinézetben a 90-es évekbe). Sőt, a kinézete, elrendezése nekem kifejezetten kézreáll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged