- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
blunt
aktív tag
válasz
Crystalheart #112 üzenetére
a CSI konkrétan nagyon sokszor útószinkronizál. Ez belső infó, hidd el
de amúgy igen, igazad van a legtöbb sorozatnál felvétel-hangot használnak, ami szerintem nem akkora baj, mert nekem úgy tűnik, hogy az ottani "B" kategóriás színészek a magyar """""""A"""""" (erősen macskaköröm, mert kevés jó magyar színészt tudok mondani" -nál ezerszer jobbak, nem szorul rá a produkció az utószinkronra.talán Kulka Jánoson kívül más nem jut eszembe, akire azt mondhatnám, hogy amit játszik, az számomra teljesen hiteles.
egy ilyen mínusz c kategóriás szar, mint a jóban rosszban meg barátok közt, na, hát ezt ne említsük egy lapon az amerikai színészekkel. Se Kulka Jánossal...
végére picit elkanyarodtam
Merre tanulod a szakmát jelenleg?
-
blunt
aktív tag
én csak az első részéhez az írásodnak szeretnék hozzászólni:
nagyon függ a szakterülettől, hogy nézik-e a diplomát, vagy sem.
Nyilván egy kreatív munkát végző embernél (animáció, rendező, operatőr, grafikus, vágó, hangmérnök stb) az eddigi munkákat nézik és a rátermettséget.
Sajnos ugyanez nem mondható el mondjuk egy minisztériumi osztályvezetőről, vagy jogászról / közgazdászról stb...Én mindig azt mondom, hogy a tapasztalat sokkal többet ér a diplománál, de ez nyilván a szakterülettől is függ!
@Crystalheart Hollywoodban dollár milliókat költenek utószinkronizálásra és foley-ra.
amúgy
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Update 06.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest