Új hozzászólás Aktív témák
-
TH448
csendes tag
válasz
LordDragon #13 üzenetére
Érdekes, itt látszik, mennyire különbözünk, én a cover flow-nak nem látom értelmét, a zoomolás meg elsőre poén, de a böngészőn kívül (ott meg dupla tapp...) sosem szoktam használni.
Mondjuk én a hátulját se tükrösre csináltam volna, túl feltűnő szerintem. -
TH448
csendes tag
válasz
LordDragon #8 üzenetére
Érdekes, én pont azért gondolkoztam, hogy mégsem veszem meg, mert "trendy".
-
TH448
csendes tag
Csapi007: viszont általában a PDA-k nagyobbak és nehezebbek is... Ezen kívül egy nyálcsorgató PDA (nekem az Asus p535 volt ilyen, az meg amikor utoljára néztem, még jócskán 100e fölött...). Egyébként ha azt nézed, hogy 60-krörül van a 8 gigás Samsung, akkor szerintem nem akkora lépés a wifi-hez, meg normális böngészőhöz képest, vagyis meg kell fizetni, ennyi.
almamaki: hááát, én is találkoztam amcsiból behozott cuccal, viszont annyiért sosem kapod meg... Amiket hirdetnek össze-vissza, az olyan 70e-körül (persze, ha nagybácsi behozza amcsiból az más...), és nekem kellett számla, úgyhogy majdnem ugyanott vagyunk... Jah, és ahogy olvastam, nem túl rég még nagyon húzták a szájukat az Apple képviseletnél, ha bevittél amcsiból importált cuccot, állítólag volt, akit elküldtek, mert világgarancia ide vagy oda, nem volt hivatalos márkaképviselet, csak az általuk importált cuccokkal foglalkoztak rendesen. Azóta ez lehet változott, ezt nem tudom, de azért nem mind1, ha esetleg javítani kiküldik a cuccodat amcsiba...
-
TH448
csendes tag
Tehát szépen sorjában:
drizzt1666: gondolhatod, nem is kicsit elgondolkoztam rajta. Viszont az ingyenes progik meg nokia meg ilyen, nos a nokiákon se futtathatsz alapból akármit. Nekem ez jött be, és a második részében kitérek rá, hogy drága eléggé, de hasonló tudású eszközt sem kapsz meg max 10-20e-rel olcsóbban, de abban nincs wifi, vagy akkora, mint egy psp... N-es nokiák új árairól már ne is beszéljünk. Más érdekesség, hogy a második részben jönnek olyan érdekességek, amiket más konkurencia nem igazán. Pont azért, mert sokan veszik, sok progi is készül rá (majd február SDK, akkor meg főleg...), de a majd mindent szépen kifejtek. Egyébként minőségileg sztem nincs vele gond.
BloodRay: Köszi, örülök.
Háát, ugye a v3i elég vékony telefon, meg azt mostmár nem zsebben, hanem a táskában hordom, így semmi gond.
Inkább az, hogy a kettőt ugye töltögetni külön-külön, volt már, hogy megfeletkeztem az egyikről.
Tényleg drága, de azért ha azt nézed, hogy PDA szintű cuccról van szó, már érthetőbb.
JoeYi: Nem, nem bántam meg, csak meg kell szokni pár dolgot. Úgy tűnik, az első rész lett inkább ilyen negatív... A másodikban is lesz, szóval például iTunes szerintem hulladék. Márkahűség: ez az első Apple termékem, eddig nagyon ockodtam tőlük, de ez megtetszett, elég sokat olvastam utána mielőtt megvettem. Igen, ha csak zenére kellene, akkor van elég sok alternatíva, de nekem wifi meg korrekt böngésző is fontos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged