Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
rika28
csendes tag
Sziasztok ! 2014 márciusában vettem egy I5s-t. Tavaly nyáron szépen besárgult a kijelző ,visszavittem Istyleba pár nap múlva írtak, hogy készen van mehetek érte. Kaptam egy újat zacskóból .... Kívül új belül viszont gondolom nem ,mivel azóta is vacakol . A Garancia teljesen újraindult ! Most készülök visszavinni mert borzalmas amiket csinál ,pl hívnak csörög de a kijelzőn nem jelez semmit ,készenléti módban van. Igazából a kérdésem az lenne, hogy lehet az ,hogy ismerőseim körében teljesen új készüléket kaptak polcról egyik 5s volt igaz az Münchenben, a másik 6s Bp. Nekem meg adtak egy zacskós telefont ami nem is jó.Ez normális dolog ? el kell fogadni? Nekem se időm se kedvem nincsen mindig cserélgetni járni főleg ,hogy az előző kis telóm teljesen jó volt belül
Válaszotok előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mit jelentenek ezek a fogalmak? Honnan tudom, hogy garanciális-e még a készülékem? Milyen esetben veszíthetem el a jótállást? Mi a teendő szervizelés előtt?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest