- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeretem az ilyen cikket ahol belátást mutatnak a hétköznap felhasználóknak. Az legyen most Apple vagy egyéb telefon márkák.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
bjoco2
újonc
válasz BlackSoft #24 üzenetére
gyborsos Hozzászólásodra reagálva ez a cikk nem a szakmabelieknek készült! A cél az, hogy a hétköznapi emberek is megértsék ne csak a műszerészek. Úgy látom az iPhone-t használóknak próbáltak ezzel segíteni, hogy nagyjából be tudják határolni mi lehet az oka a telefonjuk melegedésének. Kedves nejem is olvasta a cikket és megértette miről szól és nem kellet fel lapoznia semmilyen értelmező kéziszótárat vagy engem zaklatnia hülye kérdésekkel. Sőt ő hívta fel erre a cikkre a figyelmem, ugyanis Debrecenben 15 éve szervizelek és megszoktam a sok hozzá nem értő kérdést illetve leírásokat. Itt is vannak kisebb hibák de ha úgy vesszük, hogy laikusoknak készült nagyon jó a cikk!
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Korrekten össze van szedve.
2024: https://cdn.rios.hu/dl/cnt/2015-12/124496/torvalds.jpg
-
pinnacle
nagyúr
Milyen programmal lehet mérni az iPhone hőmérsékletét?
-
BlackSoft
addikt
Amúgy mi az oka annak, hogy:
Vettem ma 3db iPhone-t. Első töltés. Asztalon vannak (sík, nem brutál hőraktározó ágy,párna stb), és mindegyik kb 50-60 C hőmérséklet körül van
Annó a 4S is meleg tudott lenni, de ezek most még melegebbek, mint az "Új iPad", ami kimondottan egy rohadtul melegedni tudó valami volt. Tehát csak töltés, kijelző off, 1 órája vannak fenn, és lassan kigyullad az asztal---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
rbalint88
addikt
EGYSZER sikerült elérni a 4S-nél a hőmérős képernyőt, 7 órányi folyamatos töltés+navigáció+bt+zene lejátszás során autóban, szélvédőre cuppantva, úgy, hogy közben sütötte a Nap is , kb 30-35C közötti külső hőmérséklet mellett. De az tuti, hogy nem 35C volt, mert megfogni alig bírtam, olyan forró volt. Aztán beraktuk szellőzőrostély elé, ahol fújta a klíma, onnantól szépen nyugiban tette a dolgát.
Szóval ez a melegedős bullshit azért erősen túlreagált probléma. -
pinnacle
nagyúr
válasz BlackSoft #24 üzenetére
Köszi! Végül a korábban linkeltet vettem meg. iPad 2, iPhone 4S szinkronizálás, hálózati töltés működik. Szivargyújtót még nem próbáltam. Olvastam, egy idő után érzékeli, hogy nem gyári a kábel (nem tudom ezt, hogy csinálja) és letiltja a töltést. Remélem nem lesz ilyen probléma, ha az App Storeban is árulják.
-
BlackSoft
addikt
APR-ekben kapni autós töltőt, és az bizony Belkin... Szóval nincs ok az aggodalomra
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
gyborsos
csendes tag
Szakmailag hajmeresztő!
Kondenzátor tartja a teljesítményt, IC-ből fogyasztó!
Akár az ezermesterbe is írhatták volna. A zárlat fogalmáról nem is beszélve.Jó ez az ájfonosoknak. Vigyék csak be hozzájuk.
-
halkow
őstag
Hiánypótló cikk jó lett
Az én telóm sajnos napos időben 40-50 C° ot is eléri puszta videózástól
a régi 990-es Alcatelemet meg a nap 60 C° ra is fel tudja hevíteni nyáron úgy szedtem le az ablakból hogy már kezdett füstölni
Alcatel onetouch idol2s the king
-
^Boss
őstag
nekem még a 4S-nél volt egyszer ilyen kép. nyáron, GPS + töltés + tűző nap az ablakon át. megfogni sem lehetett a telefont. 2 perc után rendbejött.
szóval remélem ezúttal nem jön el az a hsz, hogy: prémium apple, 35 fokig bírja -
Crafter32
őstag
Azok az iphone tulajok akik kipróbálták a mikrohullámú sütőben való töltést milyen melegedésről számoltak be? Több volt, mint 35 fok?
-
galaxys80
veterán
Semmi hülyeség nincsen benne amit írtam. Hiszen, ha igaz lenne amit állítasz, hogy 35 fok felett kikapcsol, akkor nálam is jelentkeznie kellett volna.
Ha ennyire lenne belőve a biztonsági hőfok, akkor nincs olyan, hogy van akinél kikapcsol és van akinél nem.
Bizonyos hőfok felett biztos, hogy életbe lép ez a biztonsági beállítás, de 35 foktól nagyon messze van.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz galaxys80 #16 üzenetére
Attól hogy neked még nem jelentkezett, még nem azt jelenti, hogy nem is létezik... nézz már utána mielőtt hülyeségeket írsz. Az előző hsz félrevezető volt elismerem, de utána javítottam. Részemről befejeztem. Nem trollokodni akartam/akarok, csak megemlítettem, hogy van ilyen is, amit az apple egy túlmelegedésből adódó kár miatt tett a rendszerbe.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
galaxys80
veterán
Minden Iphone cikkhez beböffentesz valami hülyeséget, de ha valaki megmeri említeni egy BB-s cikknél ,hogy neki valamiért nem jön be a készülék, akkor te már vérben forgó szemekkel trollt üvöltesz.
(#12) ollie
Dehogy kapcsol ki. Ez a cikk egy méretes baromság úgy ahogy van.
A múltkor az autós tartóban felejtettem egy rövid időre az I5-öt. Szép napsütéses idő volt. Gondolom nem kell részleteznem, hogy kicsit több volt a telefon hőmérséklete, mint 35 fok.[ Szerkesztve ]
-
-
Kinder
senior tag
2013 márciusa óta van Iphone-om, ( 5, majd 5S ), de a másfél év alatt sosem találkoztam a higanyszállal.
Pedig használom, és melegszik is néha rendesen.
De az androidos telefonjaim is melegedtek ( Sony Xperia S, LG 4x, Defy+ ), ebben semmi extra nincs. -
eventus
veterán
Ennyi pénzért jár egy kis izgalom
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
válasz hodostamas #3 üzenetére
Az sajnos nincs leírva, hogy milyen környezeti hőmérsékleten, mert ugye nyáron, 35 fokban eleve onnan indul.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GregOlah
csendes tag
Ezt a 35 fokot ugye nem gondolják komolyan? Egy telefon zsebben hordva mindenféle használat nélkül is van kb 30 fokos, most tegyük hozzá hogy süt a nap és süti a nadrágom zsebét. Biztos hogy eléri a 35 fokot a hőmérséklete, és akkor még nem is nyúltam hozzá, de már károsodik az alaplap? Azért egy ilyen cuccnak szerintem legalább 50 fokig bírnia kéne. A Nexus 4-em volt már 58 fokos is, töltőn, megy a navigáció, max fényerő és süti a nap. Tudom hogy ennél nem nagyon lehetne jobban melegíteni és nagyon ki van sarkítva, de még ez is teljesen rendeltetésszerű használat.
Egyébként a cikk jól sikerült, és jó ezeket tudni.Samsung Galaxy S23 Ultra & Tab S9 Ultra
-
_Orbi_
aktív tag
Az alaplap melegedése esetén meg kell szüntetni a zárlat felé haladó áramforrást, majd át kell hidalni
Halad az áramforrás
-
hodostamas
addikt
A PM IC hőmérséklete a 35 Celsius fokot is elérheti, ami üzemi hőfokának felső határa, ha ennél magasabb tartományba lép, az már zárlatot jelent valahol a készülékben, ami károsodáshoz vezet.
ez most komoly?
-
pinnacle
nagyúr
Pont most vennék BELKIN F8Z689CW szivargyújtó töltőt. Valakinek van ilyen? "MADE FOR IPOD/IPHONE/IPAD CERTIFICATION" van feltüntetve az oldalukon. Azt olvastam, hogy ha nem gyári kábelt használunk egy idő után az iPhone letiltja a töltést. Remélem nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Fizetett hirdetés ide vagy oda, ezt tetszett. Szép cikk lett.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Underrail - klasszikus izometrikus rpg-h&s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest